Programok 2016 december

2016.11.24. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Adventi vásárok, Mikulás-vonat, gesztenyesütés, játszóház, karácsonyi vásár, geotúra, koncertek, boráldás, nyitott pincék, óévbúcsúztatók, szilveszteri mulatságok, virágfesztivál, mézfesztivál, kolbászfesztivál, újévi csobbanás - végeláthatatlanul sorakoznak a vonzó programok!

Balaton                  

Barlangi Mikulás program a Lóczy-barlangban óvodai és iskolai csoportoknak

2016. december 1-2., 5-6.

Balatonfüred, Lóczy-barlang

www.bfnp.hu

Jelentkezési határidő: 2015. november 25. péntek 16:00 óra

Ár: térítéses, részvételi díj(ak): egységesen 400 Ft

Találkozó helye: Balatonfüred, Lóczy-barlang bejárata

A Lóczy-barlangban lámpások fognak világítani, melyek fényénél Szent Miklós püspök, az első Mikulás életének legérdekesebb fejezeteiből életképeket rendeznek be. Végigsétálva a barlangon minden állomásnál egy-egy rövid történetet hallhatnak a résztvevők. A barlang környékierdőben kis papírmikulásokat kereshetnek a gyerekek, akinek sikerül megtalálni egyet, ajándékot kap.

Geotúra/barlangi séta dátuma és indulási időpontjai:2016. december 1., 2., 5., és 6. között csoportoknak 9:00, 10:00 és 11:00 órakor

 

IX. Adventi Forgatag

2016. december 2-4.

Balatongyörök

www.balatongyorok.hu

Látogasson el az Adventi Forgatagra december 2-4. között, hangolódjon a karácsonyra ünnepi  koncertjeinkkel és várja együtt a Mikulást az apróságokkal!

 

Tematikus hétvégék a gyenesdiási Természet Házában

2016. december 3., 10.

Gyenesdiás, Természet Háza

www.gyenesdias.info.hu

Tematikus hétvégi programok, amikor előadásokkal, vetélkedőkkel, foglalkoztató termi programokkal várja a Természet Háza Látogatóközpont az érdeklődőket.

Azok, akik Keszthelyi-hegység élővilágát, természeti értékeit szeretnék megismerni és nem érik be az interaktív  kiállítással, keressék a heti/kétheti rendszerességgel szervezett tematikus hétvégi programokat, amikor előadásokkal, vetélkedőkkel, foglalkoztató termi programokkal várják az érdeklődőket.

Tematikus hétvégék, programok a Természet Házában 2016-ban:

december 3. A fogyatékkal élők világnapja alkalmából programok a Természet Házában

december 10. Téli madárvendégek – előadás, interaktív programok – madáretető készítés

 

XIII. Forralt bor főzőverseny

2016. december 3.

Badacsonytördemic

www.badacsonytordemic.hu

Badacsonytördemicen a hagyományoknak megfelelően versenyre hívják a forralt borok készítőinek legjobbjait, és természetesen a forralt bort kedvelő vendégeket.

A rendezvényt szórakoztató programok, kézművesek és a környékbeli gazdák vására színesíti.

 

ADVENTI VÁSÁR

2016. december 3-4., 10-11 és 17-18.

Balatonalmádi

www.balaton-almadi.hu

Kézműveseink, népi iparművészeink adventi hangulatban adnak ötletet egy szép karácsonyi ajándék beszerzésére. Helyi kórusok, gyerekek előadásait hallgatva csodálhatjuk meg Nagy András fafaragó, népi iparművész ember nagyságú, vörös platánfából készített betlehemi életképét.

Hagyományos ételekkel jóllakhatunk, forralt bort iszogathatunk.

Időpont: 2016. december 3-4, 10-11 és 17-18.

 

Mikulásvonat

2016. december 4.

Balatonfenyves

www.balatonfenyvesen.hu

Az Ezüstfenyő nyugdíjas Egyesület szerezésében mikulásvonat indul a kisvasút nyomvonalán Balatonfenyves és Somogyszentpál között.

 

Barlangi Mikulás program a Lóczy-barlangban családok részére

2016. december 4.

Balatonfüred, Lóczy-barlang

www.bfnp.hu

Időpont: 2016. december 4.

Jelentkezési határidő: december 2. péntek 13:00 óra

Ár: egységesen 400 Ft

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park és a Bakony–Balaton Geopark egyik legszebb felszín alatti birodalmába, a Lóczy-barlangba hívta meg a Mikulást! A barlangban lámpások fognak világítani, melyek fényénél Szent Miklós püspök, az első Mikulás életének legérdekesebb fejezeteiből életképeket rendeznek be. Végigsétálva a barlangon minden állomásnál egy-egy rövid történetet hallhatnak a résztvevők. A barlang környéki erdőben kis papírmikulásokat kereshetnek a gyerekek, akinek sikerül megtalálni egyet, ajándékot kap.

 

Barlangi Mikulás program a Csodabogyós-barlangban

2016. december 6.

Csodabogyós-barlang, Balatonederics

www.bfnp.hu

Barlangi kalandtúra. Kedvezmény az alap túrán a 10 éven felüli gyermekkel jelentkezőknek: 5.000 Ft/felnőtt; 3.000 Ft/10-18 éves. Előzetes bejelentkezés szükséges!

Adventi gesztenyesütés és karácsonyi vásár

2016. december 10-11.

Gyenesdiás

www.gyenesdias.info.hu

Kézműves vásár, süteménysütő verseny, Varázshangok játszóház, kézműveskuckó, ünnepi halászlé kóstolás, műsor; Adventi gyertyagyújtás a Betlehemnél; forralt bor és roppanós sült kolbász

 

Ünnepváró játszóház

2016. december 10.

Tihany, Levendula Ház

            www.levendulahaz.eu

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szeretettel várja kézműves foglalkozásra az érdeklődőket Tihanyba, a Levendula Ház Látogatóközpontba. A karácsonyváró foglakozáson díszeket készíthetnek a látogatók.  A foglalkozáson a látogatók részére a részvétel ingyenes. A belépőjegy megváltásával vendége a háznak egy csésze teára, aki hozza magával bögréjét! Helyszín: Levendula Ház Látogatóközpont, Tihany Major u. 67. GPS: 46.908901,17.888293 Időpont: 10.00 – 15.00 óráig

 

Színes-köves geotúra

2016. december 11.

Balatonrendes

www.bfnp.hu

Gyalogos túra, 9 km Túra időtartama: 5 óra felnőtt: 850 Ft/fő, gyerek: 400 Ft/fő.

Várjuk szeretettel a kedves érdeklődők jelentkezését!

Bővebb információ:

Sárdy Julianna

sardy1@bfnp.hu

+36 30 491 0061

Mindenki karácsonya

2016. december 16.

Balatonkenese

www.hellobalaton.eu

A szabadtéri karácsonyi vásár mindenkit ínycsiklandó finomságokkal vár, a kicsiktől a nagyokig. Ünnepi hangulat és édes illatok lengik be a Városháza előtt felállított Betlehemet és környékét, ahol nehéz a választás a bejgli, a kalács, a sült alma vagy a forralt bor között. Az utolsó karácsonyi ajándékok megvásárlására is lehetőség nyílik mire megkezdődik az ünnepi színpadi produkció. A gyerekek Betlehemezése minden évben a nézők kedvence.

 

VÁROSI KARÁCSONYI KONCERT

2016. december 21.

Fonyód

www.fonyod.hu

Fonyód város hagyományos Karácsonyi Ünnepsége az Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak részvételével.

 

János napi boráldás

2016. december 27.

Balatonlelle

www.balatonlelle.hu

János napi boráldás a római katolikus templomban a Balatonlellei Hegyközség szervezésében.

 

Nyitott Pincék

2016. december 27-30.

Lovas

www.lovas.hu

A két ünnep között minden nap más-más pince várja a látogatókat Lovason, ahol a látogatók megkóstolhatják a környék legjobb borait. A településen évek óta nagy hagyomány, hogy Karácsony és Szilveszter között a helyi borászok nyitott kapukkal várják a vendégeket. Minden nap más-más pincébe látogathatnak el az érdeklődők egy borkóstoló erejéig.

 

Óévbúcsúztató túra a Keszthelyi-hegységben

2016. december 30.

Gyenesdiás, Nagymező

www.gyenesdias.info.hu

A Forrásvíz Természetbarát Egyesület szeretettel invitálja a természetbarátokat, hogy csatlakozzanak az idei évbúcsúztató túrájukhoz.

2016.dec.30-án az egyesület szokásához híven Óévbúcsúztató túrát szervez a Keszthelyi-hegységbe.

Útvonal: Nagymező, Vadlánlik, Dolomit tanösvény, Fénykereszt, Mária szobor

Indulás: 13 órakor a Községháza elöl.

Érkezés túrafelszerelésben. A túra várhatóan vidám szilveszteri hangulatban zajlik, mindenki ennek megfelelően készüljön.

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket!

Ezzel együtt kívánunk minden kedves természetbarátnak Áldott Karácsonyt és örömökben gazdag Újesztendőt!

További információ:

forrasviz@freemail.hu

 

Szilveszter

2016. december 31.

Balatonfenyves

www.balatonfenyvesen.hu

Óévbúcsúztató szilveszteri mulatság és tűzijáték.

Budapest és környéke

”ZENE-BOR” — A 100 Tagú Cigányzenekar ünnepi koncertje

December 30.
Budapesti Kongresszusi Központ

www.argosart.hu

 

Adventi Kastélynapok

December 17- 18.

Gödöllői Királyi Kastély

Az esztendő legbensőségesebb időszakában ünneplőt ölt a Gödöllői Királyi Kastély. Az ünnepre készülődve családi programokkal és gazdag látnivalóval várunk minden kedves látogatót. A gyermekeket különleges tárlatvezetésekkel, előadásokkal és kézműves foglalkoztatóval, a felnőtteket karácsonyi koncertekkel és operaelőadásokkal várjuk a kastélyba!

www.kiralyikastely.hu

 

Erzsébet királyné karácsonyai

December 28.

Gödöllői Királyi Kastély

Az 1870-es években a királyi család előszeretettel töltötte a gödöllői kastélyban a karácsonyi ünnepeket. A karácsony és újév közötti időszakban a kastély 2008 óta várja a látogatóit az Erzsébet királyné karácsonyai címet viselő rendezvényre. A családoknak kínált kulturális program egyfajta karácsonyi ajándékként is értelmezhető, ugyanis a kastély sok izgalmas lehetőséget kínál a gyermekek számára.

www.kiralyikastely.hu

 

Ceglédi Advent 2016

November végétől a karácsonyi ünnepekig

Helyszín: Cegléd, Szabadság tér

Készüljön az ünnepre meghitt hangulatban Cegléden a Szabadság téren! Az ünnepi hangulathoz hozzájárul a kivilágított főtéren Közép-Európa legnagyobb Református temploma előtt elterülő szabadtéri jégpálya, forralt bor, kürtöskalács, forró puncs, házi rétes, kenyérlángos, kemencés finomságok, mézeskalács, kézműves ajándékok és az ünnepi díszkivilágítás. A hétvégenként fellépő sztárvendégek és színes programok biztosítják a kellemes időtöltést a kilátogatóknak, a kicsiknek pedig kézműves foglalkozásokkal kedveskedünk!

http://iranycegled.hu

 

Dél-Alföld

 

Keceli Flora Virágfesztivál és Keceli Országos Fazekas Kiállítás

2016.12.02-04.

Kecelen 30. alkalommal rendezik meg a FLORA Virágfesztivált és 14. alkalommal társrendezvényét, a Keceli Országos Fazekas Kiállítást. A rendezvényre az ország minden tájáról érkeznek virágkötők, virágtermelők, fazekas- és népi mesterek, hogy virágkölteményeikkel és nívós munkáikkal bemutatkozzanak a nagyközönség előtt. Kötészeti bemutatók, fazekas kiállítás, képzőművészeti vásár, mesterségek bemutatója, cserépvásár, játszóház, kisállat kiállítás, borkóstoló, pálinkakóstoló, virág és dísznövényvásár, ajándékvásár várja a Flora Virágfesztiválra és a Keceli Országos Fazekas Kiállításra látogatókat.

A FLORA Virágfesztivál az 1980-as években indult Kecelen, lehetőséget biztosítva a helyi virágkertészetek bemutatkozására. Pár év alatt országos hírű fesztivállá nőtte ki magát, látogatóinak száma napjainkban közel tízezer fő. Az esemény alapötletét főként szakmai szempontok adták: a kiállítás lehetőséget teremt a kis- és nagytermelők, kereskedők bemutatkozására, üzletkötésre, árusításra, a vásárlókkal való közvetlen kapcsolattartásra. A hagyományosan december első hétvégéjén megrendezésre kerülő kiállításon látható a hazánkban termesztett dísznövények, vágott- és szárazvirágok szinte teljes skálája.

A FLORA az ország nagy cégeinek és magántermelőinek rangos eseménye. A kiállítók standjait termékzsűri bírálja el. A szakmai programból az indulás óta kiemelkedik a Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesületével közösen szervezett ifjúsági kötészeti verseny, ahol az ország szakiskoláinak csapatai versengenek a vándordíjért, a legügyesebb tanulók pedig az egyéni bajnoki címért. A virágkötészeti bemutatók, ehető virágok kóstolója és virágvásár mellett képző- és népművészeti kiállítások is szerepelnek a programban, melyek főként a megyében, illetve a régióban élő és alkotó művészeknek, kézműves mestereknek nyújtanak bemutatkozási lehetőséget.

http://kecel.hu/index.php/flora-2016

 

 

Mikulásfesztivál

2016.12.02-06., Békéscsaba

A Békéscsabai Csabagyöngye Kulturális Központ 1997 óta szervezi meg a rendezvényt. A programsorozat célja a családok együtt szórakoztatása, közös játékok, a szülők - gyerekek - nagyszülők együttműködésének segítése, a közös élmények megszerzésére való ösztönzés.

Programelemek: élményfotózás, koncertek, játszótér, babasarok, finomságok vására, kézműves foglalkozások.

http://csabagyongye.com

 

Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál

2016.12.09-11.

Egy hosszú hétvégén át több helyszínen csábítjuk a Vendégeket a mézédes élvezetekre. Mézfajták, mézeskalácsok, cukrászati különlegességek bemutatása, kóstolása és vására, méhészeti kiállítás ás vásár, mézzel készített különleges ételek készítése és kóstolása. Adventi készülődés kézműves programokkal gyermekeknek. Hangulatos műsorok, Luca-napi meglepetések színesítik a programot. Jöjjön Gyulára, ahol „mézédes az élet”!

http://www.gyulaimezfesztival.hu/

 

Magyarok Karácsonya

2016.12.16., Ópusztaszer

A Magyarok Karácsonya a Magyar Nemzet jelképes, közös karácsonya. A rendezvény évről évre olyan üzenetet, felhívást, kérést fogalmaz meg, amely minden magyarhoz szól és segíti a nemzeti egység megteremtését. Az adventi időszak jó alkalom, hogy felhívjuk a figyelmet az egymás iránti felelősségérzet fontosságára. Hiteles egyházi, közéleti szereplők, előadóművészek segítségével üzenünk Ópusztaszerről honfitársainknak. 2016-ban a rendezvény díszvendége Délvidék lesz.

http://www.opusztaszer.hu/esemenyek/1087-magyarok-karacsonya

 

Adventi Nyitott Pince Napok

2016.12.10-11., Hajós

Hajós pincefalujában hagyománnyá nőtte ki magát a Nyitott Pince Napok eseménysorozat, aminek keretében rendszeresen sok-sok bortermelő mutatja meg borait az egyre lelkesebb és kíváncsibb érdeklődőknek.

Már megbizonyosodhattunk róla, hogy a bor és a mézeskalács kitűnően megférnek egymás mellett. Újra karácsony-illatúak lesznek a pincefalu utcái: kürtős kalács, sült gesztenye és sült kolbász illata járja át a tereket.

A borospincék közötti tájékozódást térképek, a présházak elé tűzött zászlók és az ablakokban világító gyertyák segítik. Aki a kóstolástól kimerülten nem szeretne autóba ülni, az kényelmes szállást is találhat valamelyik barátságos hangulatú pincepanzióban.

www.hajosbajaiborok.hu

 

Petőfi Szilveszter

2016.12.31., Kiskőrös

A már hagyományos kiskőrösi Petőfi szilvesztert 2016-ban is megrendezik. A Petőfi-kultusz ápolásának kiemelkedő eseménye a Petőfi-szilveszter. Az év utolsó napja színvonalas kulturális műsorokkal és gasztronómiai különlegességekkel várja a vendégeket. A hagyomány szerint csak ezen az éjszakán tekinthető meg az evangélikus templomban a költő eredeti születési anyakönyve.

 

Szilveszter

2016. december 31., Szeged (Széchenyi tér)
Szórakoztató óévbúcsúztató, újévköszöntő rendezvény a város központjában koncertekkel és az elmaradhatatlan tűzijátékkal.

 

Dél-Dunántúl

 

Forralt bor és Kolbász ünnep

2016. december 10.

Paks

A rendezvény két fő eleme a forralt bor és a sült kolbász; de találunk itt teát, házi készítésű forró csokoládét is. A városban működő zenekarok koncertje mellett a Sárgödör tér karácsonyfája, a 100 méternyi fényfüzér és további 30 hőgomba ad kellemes hangulatot a térnek.

www.paks.hu

 

Pécsi Városi Szilveszter

2016. december 31.

Pécs

A hagyományoknak megfelelően december 31-én már kora estétől helyi zenekarok lépnek fel a város főterén, éjfél után pedig tűzijáték, majd utcabál következik.

www.zsn.hu

 

VI. Jeges Újévi csobbanás

2017. január 1.

Orfű

Jeges újévi csobbanás szódaszenteléssel. Kihasználva a természet energiáját, a csodálatos Orfű adta jeges vízbe csobbannak a résztvevők, ezzel indítva az újévet! Ha vastag a jég, akár léket is vágnak.

www.orfu.hu

 

Észak-Alföld

 

Lucázás, adventi készülődés a Sóstói Múzeumfaluban

2016. december 10.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, Sóstói Múzeumfalu

 

A Sóstói Múzeumfaluban december 10-én az adventi rendezvény keretében az idei évben utoljára telik meg élettel a faluközpont. A régi falusi adventi készülődés hamisítatlan hangulatát elevenítik fel a házról-házra járó kántálókkal és a lobogó tűzzel.

A gyűjtött, hagyományos Betlehemek kiállítását a múzeumfalu saját Betlehemének felállításával színesíti majd. A rendezvényen a kézügyességüket is próbára tehetik a résztvevők, ugyanis a szervezők gyertyamártásra, mézeskalácssütésre és házi szaloncukor-készítésre invitálnak mindenkit.

www.muzeumfalu.hu

 

 

XXVI. Nemzetközi Betlehemes Találkozó

2016. december 10-12. 

Debrecen, DMK Belvárosi Közösségi Ház

 

A Nemzetközi Betlehemes Találkozó a Kárpát-medencében élő magyar hagyományőrző csoportok, együttesek téli ünnepköri játékainak egyik legrangosabb hazai szemléje. A debreceni betlehemes találkozót szellemi kulturális örökségként tartják számon. Célja a betlehemezés hagyományának életben tartása, a kulturális identitást erősítése, a közös szellemi haza kincsek, szakrális hagyományok bemutatása.

www.debrecenimuvkozpont.hu

 

 

Óévbúcsúztató Szilveszteri Csergetés 2016 Hajdúszoboszló

2016. december 31. 

Hajdúszoboszló, Hősök tere 

 

Az hajdúszoboszlói Óévbúcsúztató szilveszteri csergetésnek több évszázados hagyománya van. Úgy tudni ugyanis, hogy a város népe 1559. december 31-én kolompszóval és ostorpattogtatással ijesztette el a várost fenyegető török hadsereget.  E neves eseményre emlékezve telik meg minden év utolsó estéjén a város főtere. A rendezvény hagyományos programelemekkel, nagyszabású koncertekkel és tűzijátékkal űzi el a „gonosz erőket” és köszönti az új évet.

www.hajduszoboszlo.hu

 

 

Észak-Magyarország

 

Adventi Sokadalom

2016. december 16.              

Salgótarján, Fő tér    

Karácsonyt megelőzően a salgótarjáni civil szervezetek, a városi kulturális intézmények és az önkormányzat Adventi Sokadalomban ünnepli közösen a város polgáraival az év legszebb ünnepét. Idén is számos program, kirakodó-vásáros, forralt bor és korhű ruhás szervező emeli az ünnep hangulatát december 18-ánn, délutántól estéig.

www.stkult.info

 

 

XVI. Borszalon           

2016. december 29.  

Eger, Hotel Eger&Park Konferencia és Wellness Szálloda (Eger, Szálloda u. 1-3.)          

Legjobb egri borászatok 3-3 legjobb bora mutatkozik be ebben az évben is, mely színvonalas zenei kísérőprogrammal alkot egy egységes arculatot az estének.

www.egrihegykozseg.hu

 

Óévbúcsúztató Operettgála

2016. December 30. 16:00

Aggtelek        

A Világörökség részét képező Baradla-barlangban hagyományosan minden évben megrendezésre kerül az Óévbúcsúztató Operettgála.

www.anp.hu 

 

Tisza-tó

 

Advent második vasárnapja

2016.12.04.

Poroszló, Tisza-tavi Ökocentrum

Karácsonyfadíszek és ajándékok készítése közösen, gyertyagyújtás

www.ttoc.hu

 

Mikulás napi műsor

2016.12.05.

Poroszló, Tisza-tavi Ökocentrum

Pónilóval érkezik az Ökocentrum Mikulás, mesejátékkal és ajándékkal kedveskedik a gyerekeknek!

www.ttoc.hu

 

Mikulás ünnepség

2016.12.06.

Berekfürdő

Elsősorban a helyi gyermekek számára rendezett ünnepség, ahová a Mikulás is ellátogat és megajándékozza a jelenlévő gyermekeket.

www.berekfurdo.hu

 

Karácsonyi Falu

2016.12.10-13.

Tiszafüred

Adventi vásár, zenés szórakoztató rendezvényekkel, helyi csoportok fellépése

www.tiszafured.hu

 

Advent harmadik vasárnapja

2016.12.11.

Poroszló, Tisza-tavi Ökocentrum

Karácsonyi kézműves foglalkozás, ajándékok és karácsonyfadíszek készítése, közös gyertyagyújtás

www.ttoc.hu

 

Szépkorúak karácsonyi ünnepsége

2016.12.14.

Tiszaújváros, Sportcentrum

Hagyományosan az évet záró kulturális rendezvény a város nyugdíjasai részére, meghitt, karácsonyi hangulatban

www.tiszaujvaros.hu

 

Falukarácsony

2016.12.16.

Poroszló, Tisza-tavi Ökocentrum

Karácsonyvárás: összegyűlik a falu apraja-nagyja és közös műsorral ünnepli a karácsony eljövetelét

www.ttoc.hu

 

Gyermek sakkverseny

2016.12.17.

Poroszló, Tisza-tavi Ökocentrum

Fiatal sakktehetségek bajnoksága a játék népszerűsítése, utánpótlás nevelés érdekében. Info/jelentkezés: 30-474-6240

www.ttoc.hu

 

Advent negyedik vasárnapja

2016.12.18.

Poroszló, Tisza-tavi Ökocentrum

Karácsonyfa díszítés, közös utolsó gyertyagyújtás

www.ttoc.hu

 

Luca napjától Vízkeresztig

2016.12.18.

Tiszafüred, Benedek Gábor Városi Sportcsarnok és Szabadidő Központ

Színes, szórakoztató rendezvény, helyi néptánc csoportok előadása

www.tiszafured.hu

Tisza-parti Csillagszórás

2016.12.20.

Tiszaújváros

A Tisza-part városrész ünnepi rendezvénye

www.tiszaujvaros.hu

 

Óév búcsúztató Hangverseny

2016.12.28.

Tiszafüred, Benedek Gábor Városi Sportcsarnok és Szabadidő Központ

Óév búcsúztató hangverseny a Tiszafüredi Ifjúsági Fúvószenekar előadásában

www.tiszafured.hu

 

Utcabál

2016.12.31.

Tiszafüred, Nemzeti Étterem előtti tér

Óév búcsúztató szabadtéri rendezvény zenével, tánccal, fellépőkkel

www.tiszafured.hu


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Céges családi napok és vállalati nagyrendezvények a legszebb balatoni környezetben
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Kemencés parti a Dunakanyarban!
- Indul a MAHART Passnave zenés-vacsorás sétahajójárata

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing