Privát sziget kilátással New York városára

2015.06.17. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A legenda szerint, Marilyn Monroe is járt azon a szigeten, mely Manhattantől mindössze egy órányira, Connecticutban található, és most eladó potom 10.995 amerikai dollárért. A beszédes nevű Tavern Islanden állítólag illegális italmérés is folyt annak idején, és híres volt azokról a partikról, amiket a világhírű dalszövegíró Billy Rose tartott a szigeten, mikor a tulajdonában volt.

De bármilyen is a sziget történelme, a rajta található épületegyüttes lenyűgöző, középpontjában egy háromemeletes, 1900-as években épült Tudor villa áll kazettás mennyezettel és rendkívüli kilátással, melyben 6 hálószoba, 7 fürdőszoba, 2 dolgozószoba, egy edzőterem és egy gőz szoba is található.

A birtokon található ezenkívül még egy két hálószobás, két fürdőszobás vendégház, egy csónakház hatalmas játékszobával, háló és fürdőszobával, valamint egy teaház is, melyből New York éjszakai fényeire nyílik lenyűgöző kilátás. Mindezeken felül pedig a szigethez tartozik még két csónak, 0,2 hektár terület kikötővel és egy parkoló a szárazföldön, valamint egy 23 méteres medence, ami a négy magántengerpart egyikére néz.

Rick Higgins, a Higgins Group/Christie’s International Real Estate ingatlaniroda vezetője szerint, ez az egyik legkülönlegesebb és legromantikusabb ingatlan, mely valaha szerepelt az iroda kínálatában. Még nem lehet tudni ki vásárolja majd meg ezt a páratlan birtokot, de az Ingatlantájoló szakértői úgy gondolják, hogy új tulajdonosa minden bizonnyal a hírességek közül kerül majd ki.

Szerző: Gál Erika – Ingatlantájoló.hu

Forrás: http://www.zillow.com/blog/private-island-with-nyc-views-176226/

 


Cikkajánló
- Beethovennel a szabadban a mester születésének 250. évfordulóján
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tokaji Tavasz Tállyán
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing