Premier – Új menü a Salon étteremben

A New York Palota Salon étterme augusztus 25-től új menüvel várja kedves vendégeit. Kedden délután csapatunk részt vett az ételfotózáson és a kóstolón. A nem mindennapi kulináris élvezetek mellett betekintést nyerhettünk Wolf András kulisszatitkaiba is.
Megtudtuk, hogy honnan kerül a tányérra a folyami rák - meg azt is, hogy a séfünk édesanyja mindig kompóttal, vagy befőttel tálalta a sült húst. András ezt az emléket is becsempészte a menüsorba.

Majd jött a gödöllői csirke egy szép, roppanós körtegolyóval. De milyen is a gödöllői csirke? Zöldborsós, májas, gombás töltött hús, ahogy eddig ismertük. De a tányéron egyiknek sem leltük nyomát, pláne nem töltelékként. Amikor megkóstoltuk a krémeket, a mártást és a húst – összeálltak íz ízek. Mennyei volt. A legfinomabb töltött csirke. Kíváncsivá váltunk, hogy lehet ez? A vargánya a húshoz adott mártásban, a zöldborsó és a máj a hús mellett ízlésesen elrendezett krémekben volt.

Új étlap a Boscolo Hotel New York Palace Salon étteremben

Wolf András minden ételnél mérnöki precizitással alkotta meg az íz és a vizuális harmóniát. A harcsafilé melletti öt színes krémcsík a közismert lecsó. Ilyen formában még nem láttuk. Az új menüsor igazán rendhagyó, és széles közönségnek készült. Megtalálhatóak benne az autentikus magyar ételek, mint pl. a kapros túrós lepény, a lúdláb torta, a lecsó, a libamáj vagy a borsó leves. A Salon étterem vendégei igényük szerint választhatják 7, illetve 4 fogásos vagy vegetáriánus menüket a hozzá illő borsorral, vagy megízlelhetik a’la carte ételkülönlegességeket is. Ha meg szeretné ismerni a magyar esszenciális gasztronómiát, látogasson a New York Palota Salon éttermébe.


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing