Pole Position Bistro & Terrace

A Forma1 atyja, maga Bernie Ecclestone, a fiatal Senna, a többszörös világbajnok Alonso és a száguldó cirkusz valamennyi világhírű pilótája falatozott már jóízűen a sok éves tapasztalattal rendelkező catering cég által üzemeltetett étterem étvágygerjesztő menüjéből válogatva.A Pole Position Bistro vendégei  itt nem csupán jóllaknak, hanem különleges menüsorokat kóstolhatnak meg - tehetik mindezt páratlan kilátással a Hungaroring pályájára.

A bisztró megálmodói egy olyan étterem megvalósítására törekedtek, amely méltó a Hungaroring szellemiségéhez és egyedülálló mivoltához. Nem titkolt szándékuk volt, hogy felpezsdítsék az autó- és motorsportrajongók világát, felkeltsék gasztronómia iránti érdeklődésüket. A Hungaroring Pole Position tehát nem csak nevében foglal el nyertes pozíciót, hiszen kiváló szakmai hátterével 2011 tavasza óta kizárólagos étteremként üzemel a Hungaroring célegyenesében.

Pole Position Bistro & Terrace. HOL Magazin 2011.

A belső tér megálmodásában elsődleges szerepet játszott e dinamikus sport elemeinek ötvözése egy igényes bisztró hangulattal. A vendégeket a bejáratnál egy valódi Forma1-es autó fogadja, majd Talmácsi Gábor világbajnokságon viselt versenyruhái mellett , az asztalok fölött Mihelisz Norbert WTCC versenyző autójának motorházteteje függ.

Miután tudjuk, hogy a száguldás öröme kortalan, így az ifjú sportnemzedékre is gondoltunk gyermeksarkunk kialakításakor.

Valamennyi korosztály számára vonzó lehet az étteremben található autós szimulátor. Az ezen zajló bajnokságok eredményeit plazmatévéken követhetik nyomon a lelkes szurkolók.

Szoros együttműködésben állva a Hungaroring Zrt. alvállalkozóival, a Gokart pálya és a Tanpálya lehetőségei is elérhetőek. Itt akár vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt a Pole Position vendégei. E sport számos lehetőséget kínál izgalmas és különleges rendezvényelemek bemutatására, így részletesebb tájékoztatásért kérje a helyszíngazdák ajánlatát!

A Hungaroring Pole Position Bistro & Terrace nem pusztán elhelyezkedése miatt különbözik a megszokott éttermektől. Gasztronómiai hátterét a vendéglátásban kiemelkedő szakmai sikereket elért, közel 15 éves tapasztalattal rendelkező Albatros Party Service Kft. biztosítja. Látványkonyhájukban mindig a legkiválóbb minőségű alapanyagokkal dolgoznak.

Pole Position Bistro & Terrace. HOL Magazin 2011.

A helyszínen elkészített kávékülönlegességekhez kiváló minőségű, „közönségkedvenc” kávéfajtákat (Caffe Carraro, Caffe Musetti,Piazza d’Oro, Illy, Nespresso, Perté, Dallmayr) használnak fel. A folyamatos megújulás jegyében a helyi borkínálatba a hazai nagy klasszikusok és a kiemelkedő nemzetközi borok mellett új, tehetséges magyar termelők borait is felvették.

Részletes információk >>>

Ajánlatkérés, közvetlen kapcsolat >>>


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing