Pókember veled együtt menti meg a Földet

2014.03.27. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Légy Te is szuperhős, és segíts Pókembernek megmentetni a bolygót
A Föld Órája mozgalom és a Pókember egyesítette erejét, hogy globálisan és helyi szinten is mozgósítsanak mindenkit bolygónk megmentése érdekében. A túlzott és felesleges energiafogyasztásra felhívó kezdeményezés célja, hogy az emberek felismerjék, hogy egyesített erővel milyen változásokra képesek a környezet védelme érdekében. 

Pókember lett a Föld Órája mozgalom, a WWF által szervezett globális környezetvédelmi program első szuperhős nagykövete. A kezdeményezés arra kívánja ösztönözni az embereket, hogy ők maguk is szuperhőssé váljanak bolygónk érdekében.

A Sony Pictures Entertainment támogatásával megszületett új platform, az Earth Hour Blue egy új közösségi oldal, melynek egyik célja minél több embert meggyőzni arról, hogy elkötelezzék magukat a március 29-i, egyórás áramtalanítás mellett. A felület emellett több környezetvédelmi kezdeményezés támogatására is lehetőséget ad.

A Csodálatos Pókember 2 hőse és főszereplői, Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, valamint Marc Webb filmrendező egyöntetűen támogatják az Earth Hour Blue eseményt. „Büszke vagyok arra, hogy Pókember lehet a Föld Órájának első szuperhős nagykövete. Az összefogás a tömeg erején keresztül mutatja meg nekünk, hogyan válhatunk mi magunk is szuperhősökké” – nyilatkozta Andrew Garfield „A Föld Órája erőt ad nekünk, hogy – akár egyesével – mindenkit meggyőzzünk a fenntartható életvitel fontosságáról. Ez a mozgalom sokkal több, mint egy óra. Ez egy összefogás a bolygónkért, mely az egész világnak, az egész világról szól” – fogalmazott Emma Stone.

A Föld Órája több százmillió embert mozgat meg az élet minden területéről. A többezres városoktól kezdve a kistelepülésekig, összesen 154 országban. Andy Ridley, a mozgalom egyik alapítója és ügyvezetője szerint a Föld órája túlnőtt azon, amit eredetileg megálmodtak. Idén pedig, Pókemberrel az oldalukon egy következő szakasz következik a mozgalom történetében.

Pókember megmenti a Földet. HOL Magazin 2014.

 

*

A Sonyról

 

A Sony a sokrétű szórakoztatóelektronikai eszközei által nyújtott élménynek és a mobilban, a zenében, a fényképekben, a játékban és a Sony Entertainment Networkban rejlő lehetőségeknek köszönhetően egyedülálló pozícióban helyezkedik el a világ vezető fogyasztói márkái között. A Sony az audio-, video, kommunikációs és információtechnológiai termékek vezető gyártója a fogyasztói és professzionális piacon. A Sony kiváló audiovizuális termékei, mint a BRAVIA™ LCD HD tv, a Cyber-shot™ digitális fényképezőgép, a Handycam® kamera, az α digitális SLR fényképezőgépek, a Walkman® MP3-lejátszó, a VAIO™ személyi számítógépek, valamint a nagy felbontású (HD) professzionális műsorszolgáltató felszerelések technológiailag élenjáró formában képesek izgalmas tartalmat szolgáltatni az elektronika, a zene, a képalkotás, a játék és az online kereskedelem területén.

 

A Sony Europe-ról bővebben a http://www.sony-europe.com és a http://www.sonyeurope.com/presscenter oldalakon találhat információkat.

 

A „Sony”, „WALKMAN”, „VAIO”, „Cyber-shot”, „Handycam”, „α”, „BRAVIA” és az „Xperia” a Sony Corporation által bejegyzett hivatalos védjegyek. A felsorolt védjegyek szerzői jogvédelem alá tartoznak.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing