Pincérkedtek, hamburgert árultak, hogy Hollywoodban sztárok lehessenek

2015.10.28. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Film

Channing Tatum ma sem szégyelli, hogy egy időben a napi betevőt férfi vetközőshow-kkal kereste meg. A kilencvenes évek végén, alig 19 évesen az egyik floridai sztriptíz klubban őrjítette meg estéről-estére a hölgyeket, bár akkoriban még a Chan Crawford néven ismerte őt mindenki. A sereg nem enged (Paramount Channel, október 23., 21:40) sztárja két filmben is visszaemlékezett életének erre az időszakára. A Magic Mike-ben, illetve a Magic Mike XXL-ben mutatta meg, hogy mi mindennel járt a vetkőző karrierje.

A telemarketinges munka sokak szemében az egyik leggyűlöltebb állás. Azonban a kötetlensége miatt ideális választás azoknak, akik színészválogatásokra járnak. Jól tudta ezt Jennifer Aniston és Johnny Depp is, akik maguk is belekóstoltak ebbe a szakmába. Kettejük közül Depp-nek volt a nehezebb dolga. Neki töltőtoll vásárlásra kellett rábeszélnie a telefonvégre kapott embereket.

A gyorséttermek világa szippantotta magához a pályakezdő Rachel McAdams-t. Három éven keresztül állt a McDonald’s pultjánál a sorsfordító hollywoodi hívásra várva. Saját bevallása szerint sosem volt igazán jó munkaerő és egyszer még a narancslékészítő automatát is sikerült összetörnie. Hozzá hasonlóan korábban Jennifer Hudsonnak is a hamburgerek körül forgott az élete. A Dreamgirls (Paramount Channel, október 25., 17:40) énekes sztárja sokáig az egyik chicago-i Burger King nappali műszakában húzta az igát.

Igazi álláshalmozó volt viszont Michael Fassbender. Mielőtt a 300-ban az egész világ megcsodálta a kidolgozott testét, dolgozott baptista templomban ministránsként, besegített az angol királyi postának piackutatóként, és London több kocsmájában is állta a nagyivók rohamát csaposként.

Azonban mindannyiuk közül Jon Hamm szerezte meg a legszürreálisabb állást. Hosszú időn keresztül pornófilmesekkel dolgozott és az ő feladata volt a helyszínek be-és átrendezése egy – egy jelenet felvétele előtt. Ezzel naponta megkeresett pár száz dollárt, és még különösebben el sem fáradt a munkában, ami fontos volt, hogy a meghallgatásokra kipihentem érkezzen.

A chippendale fiúból filmsztárrá lett Channing Tatumot A sereg nem engedben láthatják október 23-án 21:40-től, a hamburgerekkel pályát kezdő Jennifer Hudsont pedig a Dreamgirls sztárjaként tekinthetik meg október 25-én 17:40-től a Viacom filmcsatornáján, a Paramount Channelen.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- 10.000 epizód – Történelmet írt a Barátok közt
- Elkezdődött az El a kezekkel a Papámtól! című különleges családi film forgatása
- Ismét jön a Re:Verzió a 16. Verzió legsikeresebb filmjeivel!
- Hosszabbítást kap az online dokufilmes akció

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing