Pilisi Borház Étterem

A Pilisi Borház-Étterem ideális helyszín azoknak, akik valami másra vágynak, mint a szokványos éttermek, szeretnének kiszabadulni a zajos városból, de mégis a főváros közelében keresnek rendezvényhelyszínt. Akik egy meghitt esküvőt szeretnének, ahol csak a természet neszei, a lombok susogása és a madarak csicsergése töri meg a csendet. 

Az étterem a Pilis ölelésében fekszik, ahol érezni lehet a természet pozitív energiáit, aminek jótékony hatásáról legendák mesélnek. A környezet mindenkit elvarázsol és különös élménnyé teszi az itteni rendezvényeket.

Esküvő/lakodalom:

Csak boldoggá teheti a házasságot a kertben felállított virágkapu alatt kimondani az ’Igen’-t. Az esküvői mulatságot kiterjeszthetjük az éttermen kívülre is, a zenészek akár a kertben is húzhatják a talpalávalót. Az ifjú párt pedig a nászéjszakára egy külön épületben álomszépen feldíszített szobában szállásoljuk el.

Kerti party:

A borház kertjéből csodálatos kilátás nyílik a pilisi hegyekre. Felejthetetlen élmény itt ülni a színes lampionokkal díszített fák, bokrok mellett. Poharazgatni, miközben ínycsiklandó illatok szállnak a kemence felől, ahol sül a hús, vagy parázson készül a malacsült. Az esti grillezések hangulata a szabadban pedig mindenki számára maradandó lesz.

Kerthelyiség részlet. HOL Magazin 2014.

Privát party:

- ideális helyszín legény- és leánybúcsúk szervezéséhez, mert nincs közvetlen szomszédság, zavartalanul szólhat a zene és vidámkodhat a társaság.

- a téli időszakban disznóvágások helyszíne, ami igazi falusi élmény baráti vagy céges társaságoknak. Mindenki kiveheti a részét a munkából, és utána a kulináris élvezetekből.

A kolbászkóstolás, kolbász- és hurkatöltés hangulata felülmúlhatatlan. Egy igazi, laza, kötetlen együttlét, közös munka a disznóvágás, ahol szakképzett böllér segítségével zajlik a program. A frissen sült pecsenye és tepertő illata, íze olyan élmény, amely mindenki számára emlékezetes marad.

- Az étterem természetesen kiválóan alkalmas konszolidált családi és baráti összejövetelek, rendezvények megtartására. Keresztelő utáni vagy ballagási ebédek, házassági évfordulók, osztálytalálkozók megtartására remek választás az étterem és a kerthelyiség.

A Pilisi Borház Étterem belső étterme. HOL Magazin 2014.

Céges ügyfeleink számára nagy előny, hogy rendezvényházunk két külön épületből és a hozzájuk tartozó kerthelyiségből áll. Így továbbképzések, tréningek esetén zavartalanul lehet előadásokat tartani, dolgozni az egyikben, míg a másik épületben megoldható a csoport étkezése.

Családi napok rendezése esetén az egyik épületben játszóház is kialakítható a gyermekek számára. A kertben pedig piknikezni, húst sütni is lehet a kemencében.

A környező erdőkben akadályversenyen mérhetik össze erejüket a csapatok.

A Pilis remek kirándulási lehetőséget biztosít, és a közelben horgásztó, lovarda nyújthat szórakozást.

A két épületet a föld alatt pincerendszer kapcsolja össze. A pince kiválóan alkalmas pinceparty

szervezéséhez, amit a kerthelyiségben történő grillezéssel is össze lehet kapcsolni.

30 főig szálláslehetőség is biztosított a rendezvényházhoz tartozó panzióban.

 


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing