Pihe-puha kényeztetés a Dunyha Vendéglőben

November közepére megújul a Petneházy Étterem
2012. januárjától új csapat üzemelteti a Petneházy Club Hotelben található éttermet, mely év végére valóban teljes átalakulásun esik át. A betérő vendégek már a nyár folyamán érzékelhették, hogy megújult filozóiával és étlappal várják a családias konyhát kedvelő közönséget. 

A májusban kialakított kemencés grillkonyha csak a kezdet volt, mostanra a Petneházy Rendezvényparkban az étterem saját kemencéje is megépült, ahol az étlapon szereplő fogások házilag füstölt hozzávalói is készülnek. A nemrég bevezett új étlap ízelítőt ad a december elején nyíló Dunyha Vendéglő fő specialitásáról, mely nem más, mint a liba. Lesz végre ugyanis egy igazán otthonos hely Budapesten, ahol az év bármely szakában rendelhetők klasszikus és különleges libaételek, és nem csak Márton napon ízlelhetjük meg a libacombot párolt lila káposztával, a libalevest maceszgombóccal, a lúdkását, vagy a kemencében sült sóletet libacombbal. 

Dunyha Vendéglő. HOL Magazin 2012.

A Dunyha Vendéglő nem csak a konyhát illetően újul meg. Nevéhez hűen a hófehér, modern rusztikus térben az élhető designt kedvelő közönség is jól érzi majd magát, hiszen az ötletes belsőépítészeti megoldásokkal sikerül majd korszerű enteriőrt varázsolni az étterembe. A tervezés folyamata azonban nem zárult le. Az étterem teljeskörű felújításába, belső átalakításába a Dunyha vendégei is beleszólhatnak. Milyen legyen a bútor, a kiegészítők, akár az étkészlet? Lehet szavazni! A tét nem kisebb, minthogy az interneten szavazó vendégek az étterem nyitását követően a nekik leginkább tetsző étkészlettel fogyasszák el kedvenc libalevesüket.

Ételfotó a Dunyha Vendéglőben Ételfotó 2 -Dunyha Vendéglő Ételfotó 3. - Dunyha Vendéglő

A Dunyha Vendéglő nem áll be a napjaink trendjeit követő éttermek sorába. A sokszor ridegen elegáns éttermekhez képest a kézműves alapanyagokra, a házias konyhára és a családias kiszolgálásra helyezi a hangsúlyt. Vidéki rokonoknál eltöltött kellemes ebédek hangulatát idézi majd a Dunyha Vendéglő, melyből a kilátás sem utolsó, szó szerint a természet lágy ölén élvezhetjük egyszerre a táj szépségét, és a házias konyha semmihez sem hasonlítható ízeit.

   Étlap a Dunyha Vendéglőben. HOL Magazin 2012.

A Petneházy Club Hotel étterme a Dunyha Vendéglő megszületése alatt is zavartalanul működik. A felújítás november közepén befejeződik, ha valaki kíváncsi arra, éppen hol tart a csapat, látogasson el a Dunyha Facebook oldalára: www.facebook.com/Petneházy-Étterem-Dunyha.

 


Cikkajánló
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Színház még nincs, bisztró már van: megnyitott az Átrium Bisztró

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing