Petneházy, az ideális helyszín családi napokra!

Még nem lelt rá családi napjuk tökéletes helyszínére? Válassza a Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkot, ahol mindent egy helyen talál, a Budai hegyek által körülölelt frissítő környezetben, távol a város zajától.

A Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark ideális helyszín családi- és sport napokra, akár 800 főig. A sportolási lehetőségek széles tárháza várja az ide látogatókat illetve a szabadon álló, pázsitos területeken bármilyen aktivitás, nagyméretű játék elhelyezése is lehetséges. A Rendezvénypark beltéri helységei is tökéletesen kihasználhatóak család napok alkalmával, 200m2-es Panoráma termünk ideális baby-játszó, gyermekmegőrző, nyugodtabb környezetet igénylő játékok és kézműves foglalkozások elhelyezésére. Teraszkapcsolatos körtermünk a hozzá tartozó terasszal, parkkal és színpaddal kisebb előadásokhoz, szabadtéri játékokhoz illetve akár bográcsozáshoz, grillezéshez vagy egyszerűen a nyugodt környezet élvezetéhez nyújt ideális helyszínt.

Petneházy Rendezvénypark. HOL Magazin 2012.

Teniszpályáink, illetve a szomszédban található golfpálya és lovascentrum az aktív kikapcsolódás híveinek nyújtanak sportolási lehetőséget. Beltéri illetve kültéri medencénk és szaunánk jól illeszkedhet bármilyen családi- és sport nap programtervéhez. Mindezek mellett a tájvédelmi körzet erdős területeire tervezhetőek további játékok, akár egy hagyományos számháború, akár egy extrémebb lasertag.

Petneházy Rendezvénypark. HOL Magazin 2012.

Ajánlatkérését komplex csomagajánlatokkal várjuk, forduljon értékesítő kollégánkhoz bizalommal!

Közvetlen elérhetőség: Zsótér Anna; + 36 30 633 3028; rendezveny@petnehazy-clubhotel.hu


Cikkajánló
- Tűzijáték páholyból
- Céges családi napok és vállalati nagyrendezvények a legszebb balatoni környezetben
- Kemencés parti a Dunakanyarban!
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.
- Kalandpark épült Lillafüreden

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing