Pesti Tangó Szalon - Szenvedély és harmónia

2012. november 11-én 19 órakor ismét a gyönyörű Duna Palota (1051 Budapest, Zrínyi utca 5.) ad otthont a Pesti Tangó Szalonnak. Az est házigazdája a Tango Harmony Zenekar, Bartha Katalin hegedűművész vezetésével. Sztárvendégek: az argentin Alejandro Beron és Verónica Vázquez, egy fiatal koruk ellenére tapasztalt és nagyon muzikális táncos pár.

A páros először látogat Budapestre, hogy elmélyítsék a magyar tangós közösség tánctudását, együtt táncoljanak velük a milongákon (argentin tangó táncesteken), és a Pesti Tangó Szalon közönsége számára igazi buenos airesi hangulatot varázsoljanak a Duna Palota ódon falai között. A 3 fogásos latin vacsorával gazdagított esten az élőzenéről a házigazda Tango Harmony Zenekar gondoskodik.

Pesti Tangó Salon. HOL Magazin 2012.

A zenekar Bartha Katalin vezetésével 1998-ban alakult. Az együttest magával ragadta az argentin Astor Piazzolla műveiből áramló lüktetés, rögtön beleszeretett ebbe a zenébe és elkezdte a saját együttesre hangszerelt repertoár kialakítását. Azóta folyamatosan bővülő repertoárral szerepel önálló koncerteken és táncos előadásokon egyaránt. Nem csak Piazzolla zenéit, de a tradicionális tangó tánczenéket is játssza: tangókat, milongákat és valsokat, valamint Lázár György saját szerzeményeit is.

A zenekar zenészei:

Bartha Katalin - hegedű, művészeti vezető

Lázár György - zongora

Radnai Tamás - harmonika

Nagy Ottó - gondonka

Szőllősi András - nagybőgő

 

Jegyárak: 4000-5000-6000 Ft - a jegyár tartalmazza a 3 fogásos vacsora árát.

Jegyvásárlás az ismert jegyirodákban és a helyszínen

Kedvezményes jegyek a Tutijegy jegyirodában: www.tutijegy.hu ,

info@tutijegy.hu Tel: 06-20-3186389

 

Bővebb info: www.tangoszalon.hu

 

Videó:

http://www.youtube.com/watch?v=IC7FDGI4ECc

Pesti Tangó Salon. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing