Párjukkal érkeznek a Magyarország, szeretlek! vendégei

2016.02.10. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A házasság hete a vasárnapi adás témája
Izgalmas összecsapások és különleges jelenetek várják a nézőket a Magyarország, szeretlek! vasárnapi adásában. A levegő nem csupán a párok között izzik majd, hanem Tatár Csilla és Harsányi Levente csapatkapitányok között is, mivel Levi csapatával újra arra törekszik, hogy legyőzze a pirosakat, hiszen a zöldek eddig még nem tudtak nyerni.

Minden évben, Valentin-nap környékén rendezik meg a Házasság hetét, amely az összetartozásra, a házasságra és a család fontosságára hívja fel a figyelmet. A kezdeményezést már négy kontinens 21 országában ünnepelik, köztük Magyarországon is. Ennek apropóján február 14-én, Valentin-napkor a Magyarország, szeretlek! adásának játékosai párok és házaspárok lesznek. Csilla csapatát Kerényi Mikós Máté, Kinizsi Ottó és Cserna Antal, míg Levi csapatát ezúttal Dancs Annamária, Deutsch Anita és Szalay Kriszta erősítik.

Természetesen a vasárnap esti adás zenés produkciói is a szerelemről szólnak majd, az életben is egy párt alkotó kitűnő zenészek közreműködésével: Balássy Betty és Varga Feri Valentin nap alkalmából kizárólag szerelmes duetteket fognak énekelni.

A látványos és szórakoztató show-műsorban művészek, sportolók, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól.

A közszolgálati médiaszolgáltatás küldetése a kulturális értelemben is átfogó médiaszolgáltatás nyújtása. A közmédia célja, hogy a nézőközönség minél szélesebb körét szólítsa meg változatos és színvonalas szórakoztató műsorokkal.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing