Paris Salon - rendezvényközpont

Új rendezvényközpont nyitotta meg kapuit a pesti Belvárosban. A több szinten rendelkezésre álló termek ideális helyszínei lehetnek akár elegáns esküvőknek, akár kisebb konferenciáknak vagy partnerpartiknak. A klasszikusan elegáns rendezvényteremtől a modern konferenciatermen át a páratlan adottságokkal bíró tetőteraszig terjedő választék minden igényt kielégít.
A helyszín megszűnt bérelhető rendezvényhelyszínként.

Az Andrássy útról közvetlen bejáraton, 3 külön liften is megközelíthető rendezvénytermek nagysága a 300 négyzetmétertől a közel ezer négyzetméterig terjed. Az épület felújítása során kialakított, a millennium éveinek világát a XXI. század megoldásaival elegyítő különleges hangulat adja meg a helyszín varázsát. 

A 4. emeleti Paris Salon természetes fénnyel jól megvilágított, korabeli parkettával burkolt, középen tízméteres belmagasságú rendezvényterme elegáns partyk, gálavacsorák, fogadások színtere lehet. Kiegészítve az ugyanezen szinten található, modern kialakítású termekkel, összetett rendezvények is remek otthont lelhetnek itt. Konferenciák, előadások, szakmai összejövetelek mellett sajtótájékoztatók vagy akár termékbemutatók számára is jó lehetőségeket garantál.

 

Paris Salon. Elegáns rendezvényhelyszín a pesti Belvárosban.

Paris Salon. Konferenciahelyszín a város közepén. HOL Magazin 2012.

Az épület további szintjein található, funkcionális rendezvényterek újabb rendezvények befogadáésára alkalmasak, de szekciótermekként is megállják a helyüket.

A Palota legjobb adottságú helyszíne mégis a tetőterasz. A pesti Belváros fölött állva, a főváros valamennyi nevezetessége elénk tárul. A Citadellától a Bazilika kupoláiig, a Parlament épületétől a Budai Vár látványáig mindaz, ami Budapestet híressé teszi. A panoráma lenyűgöző - igazi szépségét talán mégis inkább az esti díszkivilágítással nyeri el...

A tetőterasz önálló helyszínként is értelmezhető. Mintegy 300 főre alkalmas terei cocktailpartik, fogadások, üzleti és szakmai összejövetelek helyszínei lehetnek.
A lenti termek kiegészítőjeként a vendéglátás, vagy kisebb kiegészítő elemek, kulturális  programok helyezhetőek itt el.

 

Paris Salon tetőterasz. Szabadtéri rendezvényhelyszín Budapest felett. HOL Magazin 2012.

A rendezvényhelyszín megközelíthetősége páratlanul jó: buszokkal, kisföldalattival, trolival percek alatt, metrótó vagy a 4-6 villamostól 5 perc alatt ide lehet érni.

A helyszín ajánlott catering partnere az Albatros Party Service.

Bővebb információk: helyszin@helyszinspecialista.hu vagy +3630 9994299


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing