Páratlan alakítások, parádés szereposztás, vidámság…

2010.06.22. | Kategóriák: Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Kezdődik a Debreceni Nyári Színházi Esték rendezvénysorozat

5 sikerdarab olyan szerzők tollából mint Neil Simon, Edward Taylor vagy Woody Allen. 12 este az önfeledt kacagás, jókedv és kitűnő színészi játék jegyében a debreceni Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola udvarán.
Június 16-án a Debreceni Nyári Színházi Esték rendezvénysorozattal Debrecenben is elkezdődik a nyár és a nyári programok nyújtotta gazdag kikapcsolódási lehetőségek sokasága.

Anthony Marriott-Alistair Foot: Csak semmi szexet kérem…Angolok vagyunk! című komédiájával veszi kezdetét a közel egy hónapig tartó nyár esti vidám hangulat. A fergeteges vígjáték a hetvenes évek egyik legnagyobb londoni sikere volt, még a Guinness-féle rekordok könyvébe is bekerült. Angol filmváltozata a hazai mozikban is óriási tömegeket vonzott. Az abszurd angol humor sikerét olyan színészi produkciók teszik teljessé, mint Mikó István, Benkő Péter vagy Hüvösvölgyi Ildikó játéka.

Az előadást 2 estén át, június 16-án és 17-én láthatja a közönség a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola udvarán, 20.30 órától. Esőnap június 22.

A további hétvégékre is garantált a jókedv, hiszen Neil Simon, Edward Taylor, Woody Allen, Ivan Menchell egy-egy darabját láthatja a közönség.

Neil Simon darabjában Básti Juli és Kern András kettőse utánozhatatlan. Taylor fergeteges komédiáját többek között Esztergályos Cecília, Bodrogi Gyula, Vándor Éva tolmácsolásában láthatja a közönség. Woody Allen vígjátékát is a parádés szereposztás jellemzi: Borbás Gabi, Magyar Attila, Mihályfi Balázs, Verebély Iván… teszik emlékezetessé az estét. Menchell komédiájában pedig az idén Kossuth-díjjal kitüntetett Margitai Ágit, valamint szintén ebben az évben Páger Antal-Színészdíjjal jutalmazott Bánsági Ildikót is láthatja a nagyérdemű.

 

Bővebb információ: www.fonixinfo.hu


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing