Páratlan adottságú kastélyhelyszín Kelet-Pesten

A tegnap ünnepélyes keretek között átadott főépülettel együtt már teljes egészében a rendezvényt szervezők rendelkezésére áll a rákoskeresztúri Vigyázó-Podmaniczky kastély eredeti épületegyütese. A pompás főúri termek esküvői helyszínként, illetve céges rendezvények befogadására is maradéktalanul alkalmasak.
A tavaszig megvalósuló újabb fejlesztésekkel pedig további lehetőségek nyílnak!

A főépület Pesti úttal párhuzamos frontján öt, egymásból nyíló szalon vált elérhetővé a felújítással. A szakszerű restauráció minden részletre kiterjedt, így igazi monarchiabeli hangulat lengi át a termeket.

A kastély udvari frontján a nagyméretű házasságkötőterem, és a kiszolgáló helyiségek találhatók.

Az oldalszárny további öt rendezvényteremmel gazdagítja a helyszín kínálatát. A tágas tereknek, a jól szeparálható épületszárnyaknak köszönhetően akár több rendezvény is megvalósulhat egy időben, egymás zavarása nélkül.

A hátsó traktusban kialakított cukrászda hétköznapokon is nyitva tart. Az ezt kiszolgáló saját cukrászüzem garantálja a rendezvények vendégeinek mindenkori friss péksüteményét és cukrásztermékeit is.

A hatalmas park, a közepén álló szökőkúttal ritkaságszámba megy a térségben. A sarkában kiépítés alatt álló játszótérrel újabb korosztály kedvencévé avatja a kastélyt.

A saját parkolók mintegy 120 autó  biztonságos elhelyezését teszik lehetővé.

A jövő év elején a tetőtérben elkészülő modern konferenciateremmel újabb igények kielégítése válik lehetővé. Mintegy 350 vendég számára biztosítva helyszínt, a főváros egyik legjobb adottságú, de mindenképpen legszebb konferenciahelyszíne nyílik itt.

Az év második felében átadandó vendégszobákkal együtt válik a rendezvényhelyszín teljessé.

 

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés: Takács Kata, ktakacs@podmaniczkykastely.hu 06 30 532 2263

 

 


Cikkajánló
- Jelentős beruházások lesznek az idén a turizmusban
- Százötvenezren látogatták a gyulai Almásy-kastélyt
- Felújítják a Károlyi-Csekonics Palotaegyüttest
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Megújul a Szinyei Merse-kastély Cserkeszőlőn

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing