Pannonia Golf & Country Club

A máriavölgyi Pannonia Golf & Country Club 30-40 perces autóútra található Budapest belvárosától. 1845 körül a Habsburg család tulajdonában volt, akik hétvégi pihenőhelyként használták. Egy 200 éves gyönyörű platánfasor vezeti a látogatót a klubházhoz. A 18 lyukú pálya 1997-ben nyílt, melynek tervezője a híres osztrák tervező Hans G. Erhardt.

A pálya vonalvezetését az angol Southern Golf kivitelező cég mesterien készítette el. A játékosoknak egyből szembetűnik, hogy milyen gondosan ápolt a pálya, mely Laczkó Zoltán Head Greenkeeper irányításának köszönhető, aki minden tudását és tapasztalatát felhasználva tökéletes fairwayeket és greeneket alakít ki a greenkeeper csapatával. A Pannonia Golf & Country Club büszke, hogy 2011 után 2012-ben is otthont adhat a Nyílt Magyar Amatőr Bajnokságnak.

A golfozás után a panorámateraszon ülve, a csodálatos golfpályában gyönyörködve a családunkkal vagy barátainkkal együtt élvezhetjük az étterem nyújtotta kulináris élvezeteket. Lang Carlo, konyhafőnök és csapata a magyar és az olasz konyha széles választékát kínálja. A bárból kiválasztott hideg ital tökéletessé teszi az itt-tartózkodást.

 

Pannónia Golf & Country Club. HOL Magazin 2012.

 

A helyszín rendezvényterei

Étterem

A kúria jellegű klubépület oszlopos főbejáratán keresztül az előtérbe (recepció) jutunk, melyen keresztül haladva a boltíves, régi korok hangulatát idéző, a nyári forróságban is kellemesen hűvös étterembe érkezik az ide látogató. A helyiség egyik szegletében hangulatos bár kerül kialakításra, ahol hűtött italkülönlegességek és kávéspecialitások várjuk a vendégeket. A hosszúkás épület hatalmas ablakai ontják a természetes fényt a helyiségbe, melynek végeiben egymástól elszeparáltan találhatók a mosdók és öltözők.
Park

A Golf & Country Club 10 000 m2-es füves parkjában igény esetén rendezvénysátor is felállítható.
Terasz(fedett)

Az éttermen keresztül vagy akár a klubépületet megkerülve, akadály mentesített feljárón juthatnak a vendégek a hangulatos teraszra, amely közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik és a  - fürdőzésre is alkalmas - épített tavunkra, valamint a golfpályára  nyújt kilátást. A fedett teraszon pizza kemence és látványkonyha található, amely különleges hangulatot és ínycsiklandó „látványosságot” teremt a vendégek számára.Pannónia Golf & Country Club. HOL Magazin 2012.

Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing