Pannonhalma a MÁKban

Amikor a borászat és a gasztronómia együtt törekszik a tökéletesre
A MÁK bistro 2013. október 15-19-ig, keddtől szombatig öt különleges vacsoraestre várja vendégeit. Ezeken a napokon a csodálatos pannonhalmi apátsági borokhoz hagyománytisztelő és mégis formabontó fogásokat komponál a MÁK csapata.

A természeti és kulturális örökségből és szerzetesi hagyományokból eredő Pannonhalmi Apátsági Pincészet borai, a pannonhalmi füvészkert fűszerei, a több mint ezeréves pannonhalmi szőlő- és borkultúra, a szerzetesek fegyelme és elhivatottsága, a MÁK laza és merész, mégis hagyománytisztelő gasztronómiai filozófiája, illetve az ezekből fakadó, egymást kiegészítő ellentétek alkotnak különleges harmóniát a MÁK bistro kimondottan erre az időszakra komponált étlapján.

Az étlap olyan kreatívan megalkotott fogásokkal kecsegtet majd, mint a bébi tintahal tempurált fügével és avokádóval, a fürjmell burgonyahabbal és gesztenyével vagy a rostélyos szarvas bogyós gyümölcsökkel és borshabbal.

Pannonhalma a MÁK Bisztróban. HOL Magazin 2013.A pannonhalmi hetet egy rendkívül aktív felkészülési időszak előzte meg, ami során a MÁK teljes csapata ellátogatott Pannonhalmára. A gyönyörű táj és a pincészet aktív közreműködésével a fűszereket és a borokat eredeti környezetükben tanulmányozhatták, ihletet merítve az ételkompozíciók elkészítéséhez.

A MÁK és a Pannonhalmi Apátsági Pincészet szeretettel várja Önt október 15-től 19-ig a MÁKban.


Cikkajánló
- Dining Guide - Volkswagen TOP100 Étteremkalauz
- Fényes Hunguest Hotels-sikerek a Bocuse d'Or idei versenyén
- Veres István, a Babel séfje nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét
- Menyhárt Attila és Fekete Antonio most a spanyol ajkúakat kápráztatja el
- Japán konyha és magyar bor: az igazi nyerő páros

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing