Pancs - Design és Gasztroplacc

2017.12.08. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Helyszín: Élesztőház/VinoPiano borbár - Tűzoltó uca 22.  Időpont: december 10. és 17. vasárnapAz ünnepek közeledtével a Pancs-gasztroplacc is belép az adventi időszakba és ahogy azt már tőlünk megszokhattátok, ez nem csak egy általános piacnapot jelent. Szokásunkhoz híven termelőink és mi is igyekszünk mindig a legszebb és a legjobb minőségű alapanyagokból készült gasztro-ínyencségeket bemutatni nektek – ezúttal az ünnepekre hangolódva.

Decemberi változatunkban azt szeretnénk megmutatni, hogy mennyire kreatívak tudnak lenni a termelőink és hogy saját, egyedi ízeikbe mennyire tudják beleálmodni és megvalósítani az ünnepek kellemes hangulatát.  

Mindezek mellett kiemelten foglalkozunk a most debütáló design vásárral és ahogy eddig is, nagy hangsúlyt fektetünk a karitatív tevékenységre is.

Ti már főztetek velünk közösen a Pancson? Olyan vendégek után, mint Mautner Zsófi, Stahl Judit, Steiner Kristóf, ez alkalommal Terei-Vígh Krisztina az Ételérzés/Food & Emotion bloggere érkezik hozzánk és komponálja a télies ízeket a közös bográcsban.

Pancs Gasztroplacc. HOL Magazin 2017.

Ahogy már említettük, mindig is fontos volt számunkra a karitatív munka, az értékes segítség időben való nyújtása – ami most és a jövőben még nagyobb teret kap. Ebben a misszióban szorosan együttműködünk az SOS Gyermekfalvak önkéntes csapatával, akik ezúttal is azon dolgoznak, hogy a hangulatos ünnepek után szebb újévet kezdhessenek a gyerkőcök. Adventi sütivásárukon keresztül mindenki segíthet nekik áldozatos munkájukban.

 

Nem csak az ízek terén számíthatunk különleges élményekre!

A most debütáló design vásárunk a jól megszokott Pancs minőségi szintet fogja hozni, mellyel két célunk van. Vásárlóinknak igyekszünk útmutatást adni, hogy hogyan kerüljenek személyes ajándékok a fa alá, míg a honi designereknek, ékszerkészítőknek teret adunk a bemutatkozásra és lehetőséget kivételes termékeik értékesítésére. Ebben segítségünkre lesz a Trafó Kortárs Művészetek Háza is, amely nagy örömünkre szolgál, hiszen a téma-beli tapasztalataik súlyos években mérhetőek.

Pancs Gasztroplacc. HOL Magazin 2017.

Az élőzenét illetően sem lesz okunk szégyenkezni, mert mindkét hétvégén vendégünk lesz a világlátott fiatalokból álló Harmónia Garden, akiktől a jazz, a swing, a django és a magyar népzene olyan egyvelegét hallgathatjuk, melyre a nemzetközileg elismert zenekritikusok is csak nemes egyszerűséggel annyit mondtak: új stílust teremtettek! 

 

A szervezők: Rattner Réka és Vajas Balázs


Cikkajánló
- A Balaton közepén zárult le a 2018/2019-es év gasztropiknik sorozata
- Villányi Aranykóstoló 2019
- Mintegy 120 program a Budapesti Nyári Fesztiválon
- Több mint ötszáz hagyományőrző a Tatai Patara török kori hadijátékon
- Aranytíz 2019 június

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing