Oxymed, a rendezvények egészségügyi biztosítója

A néhány hónappal ezelőtti diszkó-tragédia nemcsak a szakma, de a közvélemény figyelmét is felhívta a rendezvényekre vonatkozó szabályozás gyengeségeire és hiányosságaira. A nemrégiben napvilágot látott új jogszabályok összetett biztosítást írnak elő a szervezők számára.

Ehhez igazodik az Oxy-med Professional Medical Service, a hazai ellátási piac egyik legnagyobb tapasztalattal bíró magán mentőszolgálata és szolgáltatója. 80 magasan képzett szakemberből álló személyzete lehetővé teszi a legmagasabb egészségügyi sztenderdeknek való megfelelést. Az Oxy-Med Kft nemcsak a rendezvények egészségügyi biztosítását, de az új törvényi szabályozáshoz igazodva, egyéb kiegészítő szolgáltatások is kínál. Ezek a helyszíni egészségügyi biztosítás és tűzoltó ügyelet, a kockázatértékelés, valamint az üzemorvosi szolgálat. Széleskörű rendezvénybiztosítási szolgáltatásaik (6 féle mentőügyelet és 3 féle gyalogőrségi ügyelet) saját szervezésű és külső rendezvényszervező cég által szervezett rendezvényekhez is igazíthatóak. Versenyelőnyüket növeli személyzetük udvariassága és felkészültsége, illetve hogy sok szolgáltatótól eltérően, ajánlatukban nincsenek rejtett, előre nem látható költségek. Bármely esemény számára testreszabott ajánlatot készítenek.

 

Referenciául szolgálhatnak, az alábbi általuk biztosított rendezvények:

Lázár Lovaspark rendezvényei

Citibank Citi Gold Gála

Nők Lapja Családi Hétvége

E.On Olimpia

Belvárosi Szilveszter 2007

Zsidó Nyári Fesztivál

 

A rendezvényszolgáltató weblapján további részletek, kontaktok is megismerhetőek >>>

 


Cikkajánló
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Menyhárt Attila és Fekete Antonio most a spanyol ajkúakat kápráztatja el
- 50 éves a KVIK!
- Az AsiaCenter nyuszija Húsvétkor is kedveskedik!
- Csoki-bor kombinációk Valentin-napra!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing