Ötven étterem a második Étterem Héten

Az elmúlt év nagy sikerén felbuzdulva már csaknem ötven felső- és középkategóriás étterem háromfogásos menüjét kóstolhatják meg a második Étterem Hét vendégei március 26. és április 1. között Budapesten.

 

A gasztronómiai programban részt vevő mintegy ötven étterem elérhető, egységesen - szervízdíjjal együtt - háromezer forintos egységáron kínál háromfogásos menüt vendégeinek.

2011-ben 31 fővárosi étteremben összesen 4437 vendég használta ki az Étterem Hét lehetőségét. Éttermenként átlagosan 140 vendég kóstolta meg kedvezményesen a különleges étkeket, a kiadott helyek számának 80 százaléka betelt - mondta el Kiss Zoltán, a DiningCity.com budapesti Étterem Hét főszervezője a program bevezető sajtótájékoztatóján kedden.

A sikeres kezdeményezéshez idén már további húsz fővárosi étterem csatlakozott. Helyet kizárólag a www.etteremhet.hu internetes oldalon lehet foglalni szerda délelőtt 10 órától. Itt az is megtekinthető, melyik étteremben pontosan hány hely áll még rendelkezésre, mivel a résztvevők előre meghatározzák, összesen hány vendéget fogadnak az Étterem Hét menüire. A fő cél ugyanis a minőségi vendéglátás biztosítása.

Kiss kiemelte: az első Étterem Hét alkalmával egyes éttermekbe szinte pillanatok alatt elfogytak a limitált helyek.

A DiningCity.com által szervezett program ötlete New Yorkból indult, a holland Étterem Hét népszerűsége után pedig Belgiumban, Luxemburgban, Ausztriában, Olaszországban, Kínában, Szingapúrban és Magyarországon is bevezették a programot.

 

MTI 2012. február 28., kedd 15:19


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing