OTP Hotel és Konferenciaközpont

Továbbképzés, tanfolyam, konferencia, céges rendezvény? Ideális rendezvényhelyszín a Balaton partján. 
A Balaton déli partjának közepén fekszik Balatonszemes, a fővárostól egy órányi autóútra. Az OTP Bank NyRt. üdülője közvetlenül a vízpartra épült egy hatalmas ősfás parkban. 
A 2002-ben teljesen felújított négy épületben egy időben kb. 240 vendég elhelyezését tudjuk biztosítani két-, három- és négyágyas fürdőszobás szobákban, valamint apartmanjainkban.

A bank évek óta szervezi itt saját dolgozóinak, és külsős cégeknek is továbbképzését és céges rendezvényeit, így ezek lebonyolításában rendkívül nagy tapasztalatra tettünk szert.

Rendezvény és oktató központunk területén kialakított parkosított környezetben, 3 épületben összesen 14 teremmel állunk cége rendelkezésére. Ezek között a legkisebbek 8-10 fős szekciótermek, kisebb csoportok oktatására valók, a nagyobbak 20-30 főre ideálisak. Ezen kívül van két, 40-60 főre alkalmas termünk és egy konferencia terem, melyben 160-200 fő is kényelmesen elfér. A termek légkondicionáltak, beépített projectorral és vászonnal felszereltek. A nagy termekben a hangosítás megoldott, valamint nagyképernyős LCD TV- vel is ellátottak.

A szabadidő eltöltésére aktív programok is szervezhetők, sport- és teniszpályáink mellett egy 25 méteres fedett uszodával is rendelkezünk, ezen kívül infra- és finn szauna, só-szoba, szolárium, masszázs és fitneszterem áll vendégeink rendelkezésére. Kérésükre szervezünk borkóstolókat, disznóvágást, főző-show-t, kirándulásokat, grillpartit is.

A rendezvényhelyszín a SpeciaLista oldalain >>

Ajánlatkérés, közvetlen kapcsolat >>>


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing