Ősszel újra indul a New York Művész Páholy

2015.08.19. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek, Kultúra

Ismét vendégül látja a kultúrát a Világ Legszebb Kávéháza
Izgalmas, ünnepi, s továbbra is egyedi estekre készül következő szezonjában a New York Művész Páholy. Az első est szeptember 21-én lesz, de egyelőre titok, hogy milyen meglepetéssel készülnek a szervezők. Azt viszont már most tudni, hogy az év végéig 5 esttel várják a kultúra különböző oldalaira nyitott vendégeket a Világ Legszebb Kávéházában.

2015 szeptemberében, egy rövid nyári szünet után folytatódik a Főváros egyik legkedveltebb rendezvénysorozata, a New York Művész Páholy. Akik szeretik a meglepetéseket, kövessék figyelemmel a program Facebook oldalát (www.facebook.com/newyorkmuveszpaholy), hiszen a szervezők majd itt árulják el, hogy mivel veszi kezdetét a már hatalmas elismertségnek örvendő kulturális programsorozat.

Annyit tudni egyelőre, hogy a szezonnyitó rendezvény egy kis múltidézés mellett ismét a hölgyeket teszi központba. Szeptember 21-én legendás íróink mellett a szebbik nemnek szentelik az estet a szervezők – és meghívott vendégeik.

Október 19-én kiderül, valóban sztárom-e a párom? Híres házaspárok kerülnek a középpontba – természetesen a hazai művészvilág színe-javából, akik garantáltan izgalmas történeteket mesélnek el a résztvevőknek.

November 2-án, az őszi szezon harmadik estjén a tavalyi nagy siker után ismét az idén 240 éves BÁV Aukciósházzal összefogva, egy nagyszabású produkcióval készülnek: az esten a  műkincsgyűjtésről – a belsőépítészetről,a lakberendezésről lesz szó, kicsit másképp…A témábanszakértők mellett a legnagyobb magyar műkincsgyűjtő családokat szólaltatják meg.

November 23-án ismét a Boscolo Budapest Róma terembe költözik az esemény. Ezt az 500 fő befogadására alkalmas termet akkor szokták igénybe venni, amikor előre tudható, hogy a meghívott vendég neve garantáltan nagy érdeklődést jelent. Hogy ki lesz ez a híres vendég, azt még nem árulják el, de az biztos, hogy aki kuriózumra vágyik, már most jegyezze fel a naptárjába ezt a dátumot.

December 14-én pedig a közelgő szent ünnep jegyében az Adventre készülünk fel, a meghívott vendég személye ebben az esetben is garantálja a több száz érdeklődőt, ezért ez az estet is a Róma teremben tartják meg.

A 2013 márciusában elindult kulturális rendezvénysorozat témái eddig is változatosak voltak: a fókusz az irodalmon, a képzőművészeten, a színművészeten volt, vendégei a kortárs művészeti élet jelesei. A rendezők célja minden esetben az volt, hogy színvonalas és egyedi programot adjanak a Látogatóknak, s központba a beszélgetést, a másik megismerését, művészek barátságait tették.

A szervezők – a New York Kávéház vezetősége és Juhász Anna kulturális menedzser a Cemp Experience és a LS Media Network támogatásával – azt tűzték ki célul, hogy a nagy kulturális és irodalmi múlttal rendelkező New York Palotában folytatódhasson az aktív, alkotó művészeti élet és irodalmi, kulturális rendezvények, estek, könyvbemutatók által ismét teret adjanak a magas művészetnek és az alkotó légkörnek.

Az őszi szezon részleteit, a fellépők névsorát, a beharangozó sajtóanyagokat, a New York Művész Páholyhoz kapcsolódó képeket, cikkeket a rendezvény facebook oldalán találják meg.

 

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják!

 

New York Kávéház

Budapest,

Erzsébet körút 9-11.

www.facebook.com/newyorkmuveszpaholy


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing