ÓRIÁSI BULIT ÍGÉR A 8. PANNÓNIA FESZTIVÁL UTOLSÓ NAPJA!

 

Egész hétvégén marha jó hangulat uralkodik Szántódpusztán, ahol a PaFe utolsó napjára készülnek a fesztiválozók. Rengeteg sztárfellépő koncertezett már az elmúlt három napban, de a java még hátra van!

A hagyományosan pünkösdkor megrendezésre kerülő Pannónia Fesztivál körülményei ideálisabbak már nem is lehetnének: gyönyörű nyári idő, rengeteg külföldi és magyar zenekar, Balaton karnyújtásnyira. Akik június 5. és 8. között a PaFe-t választották, garantáltan egy fergeteges bulival indították a nyarat!

A tegnapi ütős felhozatalból nehéz lenne kiemelni egyetlen nevet. Óriási bulit csinált többek között a Kowalsky meg a Vega, a Kiscsillag, a Quimby és Biffy Clyro! A Ballentine’s Nagysátorban hódított a Mary Popkids és a Pál Utcai Fiúk. A RCKSTR Metálsátorban őrjöngött a tömeg a Blind Myself-re és a fesztiválszezont a PaFe-n megnyitó Fish!-re is!

PAFE utolsó nap. HOL Magazin 2014.

A fesztivál zárónapján június 8-án, vasárnap sem lehet majd megállni a programot tánc nélkül.

A Zeneszöveg.hu Nagyszínpadon valódi sztárparádé várható. A Supernem mellet a Brains, a PUNNANY MASSIF, a punk-rock legenda THE OFFSPRING (USA) és a PASO is színpadra áll.

A Ballentine’s Nagysátorban először a hip-hop szerelmesei kaphatják el a flowt Mr. Busta, a Halott Pénz, SUB BASS MONSTER, Deniz és MAJKA & CURTIS vezényletével, majd különleges DJ szettek pörögnek levezetésképp hajnalig LTJ BUKEM (UK) és WONDAWULF & JUMODADDY (IRIE MAFFIA) jóvoltából. Utóbbi formáció szolgáltatja a hivatalos PaFe after zenéjét.

PAFE utolsó nap. HOL Magazin 2014.

Akik pedig az utolsó napon sem szeretnék kímélni az ízületeiket, azokat továbbra is várja a zúzda az RCKSRT Metálsátorban. Gitárt ragad majd a Punk Whiskey, a Kalapács, a Hollywood Rose, a WATCH MY DYING, a CADAVERES és az Asphalt Horseman.

A PaFe utolsó napja is mindenkit vár szeretettel, a napijegy a helyszínen 7900 Ft, és a SZÉP kártyás fizetés is él!

Tombold végig a zárónapot velünk, STEAK lesz!


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- Hamisított paradicsomsűrítmények kiszűrésén dolgoznak a Szent István Egyetem kutatói
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje
- Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát
- Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing