Ördögök és Angyalok éjszakája

A tavalyi sikerre való tekintettel idén is a Kopaszi gáton található ÖbölHáz Rendezvényközpont ad otthont a Slágerklub jubileumi szilveszterének, ahol élő zenével, kiváló ételekkel és italokkal várjuk Önöket!
Igazán elegáns és szemet gyönyörködtető helyen töltheti el a 2013-as év utolsó és 2014-es év első napját.
Szívesen fogadjuk, ha megtisztelnek bennünket azzal, hogy Ördögnek vagy Angyalnak öltözve jelennek meg programunkon.

A remek hangulatra a Sláger Klub szervezése, Őszi Attila humorista és a Holiday Band élőzenéje a garancia.

Ördögök és Angyalok Éjszakája

Az évezredes jóslatok szerint lesz egy nap Krisztus születése után 2013 évvel, mikor is egyetlen éjszakára megnyílik a föld mélye és a mindenre elszánt ördögfiókák modern kori fekete öltözetben táncra perdülnek az egekből aláereszkedő fehér angyalokkal.
Ezen az éjszakán ördögök és angyalok megférnek egymás mellett, kéz a kézben várják a megváltó harangszót, mely az éjfél eljövetelével szólala meg, és az angyalokból ördögök, az ördögökből angyalok lészenek míg a hajnali nap első sugarai vissza nem varázsolják őket földi mivoltukba.
Hajnalig ropják táncukat, csábító italokkal bódítják magukat, ínycsiklandó étkeket esznek, hogy mire feljön a napkorong első sugara, addigra e bűnös mulatságban résztvevők kedvükre kitáncolják magukat.

forrás: http://www.slagerklub.hu/

Ördög és Angyal. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing