ONLINEPRINT - a nyomdai szolgáltató

Az OnlinePrint fő profilja a nyomtatási és nyomdai igények teljes körű és költséghatékony kiszolgálása. A cég célja, hogy levegye a nyomtatási és nyomdai termékek kivitelezésének gondját a rendezvényszervező, helyszínbiztosító cégek válláról. 

Tapasztalataink szerint igény és szükség van nyomtatási és nyomdai termékekre minden rendezvényen, illetve a rendezvényhelyszíneken. A rendezvények előkészületeinél, a rendezvény alatt és után is. Ma már elvárt technikai szolgáltatás, hogy a rendezvény helyszínén legyen másolási, nyomtatási lehetőség. A szolgáltatónak és az ügyfeleknek sem mindegy, hogy milyen áron. Ehhez a szolgáltatáshoz kínáljuk a rendezvényhelyszínek üzemeltetőinek a dokumentum outsourcing szolgáltatásunkat. 
Ez egy komplex szolgáltatás. Ilyenkor cégünk kihelyezi a szolgáltatást igénybevevő helyszínre a napi feladatok elvégzésére legalkalmasabb nyomtató berendezéseket és gondoskodunk azok üzemeltetéséről. A rendezvényhelyszíneken a kihelyezett gépeket a rendezvény résztvevői is igénybe tudják venni. Ennek előnye, hogy annyit kell fizetniük a nyomtatásért,amennyi a valós felhasználás. 
Háttérkapacitásunkkal biztosítani tudjuk az egy időben nagyobb leterheltséget igénylő feladatok ellátását rövid határidők biztosítása mellett. A terméket a munka elkészülését követően pedig visszaszállítjuk a helyszínre anélkül, hogy ezzel a megrendelőnek többletköltsége keletkezne.

Tapasztalataink szerint, a cégünk által ajánlott szolgáltatási modellre való átállás minimum 30 % költségmegtakarítást eredményez a szolgáltatást igénybe vevő cég részére. A dokumentum outsourcing szolgáltatás bevezetésével, a magas működési költségű, kisteljesítményű eszközök kiiktatásra kerülnek. Cégünk szállítja és üzemelteti a rendszereket, így nincs szükség pénzforrásokat biztosítani a tárgyi eszközök beruházására. 

Nem kell felvállalnia a gyorsan avuló technológiában lévő befektetéssel járó kockázatot. Megszűnik a karbantartási, javítási valamint anyagfeltöltéssel járó probléma, gazdaságos lesz az egységre jutó költség. A piacon kapható legkorszerűbb és a feladat szempontjából legoptimálisabb technológiával rendelkezünk.

A kihelyezett szolgáltatások terén számos referenciával szolgálhatunk. Főbb ügyfeleink között önkormányzatok, tervezőintézetek és egyéb vállalatok is szerepelnek.

Örömünkre szolgálna, ha Önökkel is együttműködhetnénk!

Velikov Anna

értékesítési menedzser


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing