Olasz hangulat Budafok-Tétényben

2016.02.17. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Itália csodái a Camponában

Bár hosszabbodnak a nappalok, és néha már felvillantja jöttét a közelgő tavasz, még nagyon tél van. Ilyenkor igazán jólesik egy kicsit az önfeledt nyárra gondolni, és legalább képzeletben kalandozni egy nagyot. Kék ég, tenger, napsütés, finom falatok – ó, de jó is lenne egy kicsit a napfényes Itáliában lenni, nem igaz? 

Aki már járt Olaszországban, mindig újra és újra szeretné élni az élményt, aki pedig még nem, az egészen biztosan dédelgeti a tervet, hogy egyszer eljut a pizza, a tiramisu és a dolce vita hazájába. Olaszország persze ennél sokkal több, hiszen megszámlálhatatlan jellegzetes épülete és csodás természeti adottsága várja a látogatókat, a vonzó tengerpartok és a felülmúlhatatlan olasz gasztronómia mellett.

Most viszont nem csupán álmodozni lehet otthon a kanapén, hanem egy picit belekóstolni az olasz életérzésbe, hiszen a családi élményközpont, a Campona néhány hétre idevarázsolja nekünk Budapestre Itália néhány lenyűgöző csodáját. Február 15-től a bevásárlóközpont látogatói már tanúi lehetnek annak, ahogyan elkészül az a 6 db, igen látványos homokszobor, amelyet a helyszínen öntenek végső formába az alkotók.

Olasz hetek a Camponában. HOL Magazin 2016.

Az utóbbi években azonban egyre nagyobb divattá vált a művészi homokszobor-alkotás, igen gyakran tartanak kiállításokat, fesztiválokat a világ számos pontján. Ezeknek az alkotásoknak az elkészítése egészen más technikával történik, hiszen stabil alapszerkezetre kerül fel a homok, a részletgazdag megmunkálás érdekében pedig ecsetekkel és vésőkkel is dolgoznak az alkotók, sőt a végén egy különleges fixáló spray segítségére is szükség lehet. Ebbe a misztikus folyamatba kukkanthatnak bele a Campona látogatói.  Homokszoborként látható lesz majd az „olasz csizma” térképe, rajta a főbb nevezetességekkel, felépül majd a jellegzetes pisai ferde torony is, de olasz hangulatot idéz majd egyebek között Botticelli Vénusza a nagy kagylóval, Michelangelo Dávid-szobra, és Leonardo-aranymetszése, a jellegzetes kör, benne az emberrel.

De természetesen mindemellett hódolhatunk a Camponában az olasz nyelv, kultúra és gasztronómia szépségeinek is, hiszen szombatonként, február 20-án, 27-én, március 5-én és 12-én is izgalmas és színes programok várják az érdeklődőket. A Studio Italia jóvoltából a helyszínen villám olasz nyelvórákat vehetünk, a Cine Citta Café és Restaurant közreműködésével  pedig bepillantást nyerhetünk egyebek mellett az igazi olasz kávé, a bruschetta, a tiramisu, a gnocchi készítésébe is.

Olasz hetek a Camponában. HOL Magazin 2016.

Február 15. és március 12. között tehát egyébként is érdemes a Camponában vásárolni, hiszen aki legalább 10 000 Ft értékben vásárol, részt vehet a sorsoláson, ahol vásárlási utalványokat, Tropicarium családi belépőt, főzőtanfolyam és nyelviskolai utalványt is lehet nyerni, a fődíj pedig egy 1 hetes családi nyaralás Riminibe 4 fő részére. A programok szervezését és a hamisítatlan olasz hangulatot a Campona üzemeltetéséért is felelős CBRE hazai, szakértő csapata biztosítja. A CBRE cégcsoport a világ vezető ingatlan tanácsadója és üzemeltetője, így a Fortune 500 és S&P 500-as listáján is szerepel.

Olaszország rajongói, figyelem! Ne hagyjátok ki ezt az élményt, irány Budafok-Tétény, irány a Campona!

Részletes programok itt: www.campona.hu

 

 


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing