Olasz gasztronómia az Akademia Italiában

2019.11.15. | Kategóriák: Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Életmód

A Marco Polo GEIE invitálására látogattunk az Akademia Italia Szent István téri éttermébe. A rendezvény célja a cég által már 30 éve szervezett Erasmus+ projektek megismerése volt - középpontban a gasztronómiával.

Az ügyvezető, Ferdinando Martignago bevezetőjében bemutatta a céget, ismertette annak eddigi eredményeit, majd bemutatta jövőbeli céljait. Örömének adott hangot, amiért Magyarországról is sikeres tanulmányutak sokasága indulhatottt az itáliai kulinária felfedezésére, megismerésére és megtanulására.

Ferdinando Martignago. HOL Magazin 2019.

Az esemény során több magyar vendéglátóipari iskola vezetője is magasztalóan szólt a programról, annak a szakképzésben és a tanulók felkészítésében betöltött kivételesen színvonalas voltáról.

Mindenképpen a rendezvény fénypontjának kell tekintenünk a meghívott, a több hónapos olaszországi éttermi képzésen már túlesett fiatal beszámolóját az élményeikről.

Olasz gasztronómia az Akademia Italis éttermében. HOL Magazin 2019.

Csillogó szemmel, őszinte rajongással meséltek az első hetek nehézségeiről ugyanúgy, mint az elért sikerekről, a kint töltött hónapok alatt megszerzett nyelvtudásról, a szakmai fejlődésükről és a megszerzett barátokról.

Zajlott mindez egy belvárosi étterem kulisszái között, ahol a szervezők által delegált olasz szakácsok újabb és újabb remek fogásokkal kápráztattak el minket, bemutatva a világhírű olasz gasztronómia jellegzetes fogásait.

Ismerjék meg mindezeket a fotósorozatunkból >>>


Cikkajánló
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- Új magyar gin a Bestillótól
- Omega-3 tojást tojó tyúkokat nevelnek a Szent István Egyetemen
- Feljövőben a minőségi, prémium szaloncukrok 2020-ban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing