Óbudai Rendezvényház

A Rendezvényközpont a Hajógyári-szigeten helyezkedik el. Csodálatos, 40-50 éves platán fák, gondozott, meghitt, 3 hektáros park gondoskodik a nyugodt, diszkrét és ünnepélyes helyszínről esküvői rendezvények alkalmával, illetve nyugodt, csendes helyszínt garantál a konferenciákhoz.

A Rendezvényházban két légkondicionált terem várja vendégeket. A 300 m²-es Nagyterem és a 100 m²-es Kisterem egyaránt alkalmas a polgári szertartás, és az esküvői vacsora megrendezéséhez. A nagyterem vezérelhető, interaktív LED hangulatvilágítása egyedi színvilág kialakítását teszi lehetővé, mely fénydekoráció az esti buli alkalmával hangvezérelhető. A svédasztal és bárpult kialakítás, megvilágítása egyedivé teszi a terem hangulatát.

Az esküvői szertartás ideális helyszíne jó idő esetében a Óbudai Rendezvénypark ősfás parkja, rossz idő esetében a Rendezvényház kis termét tudják ajánlani.

Vállalati rendezvények és konfernciák számára szintén ideális helyszín. A rendezvényház termei a legmodernebb technikai eszközökkel felszereltek.

Részletes információk a rendezvényhelyszín nyújtotta lehetőségekről >>>

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing