ÖbölHáz Rendezvényközpont

A frissen nyitott dél-budai rendezvényhelyszín címszavakban:

 • Fantasztikus panorámájú 600 m2-es fedett terasz és hangulatos oldalteraszok
 • Csodás zöld környezet, változatos szabadtéri és vizi programlehetőségek
 • Elegáns, több funkciós, mobilfalakkal variálható belső tér
 • XXI.századi technológia
 • Nagyteljesítményű klímarendszer, huzatvédelem
 • Motorizált árnyékoló és sötétítő rendszer
 • Egyedi, ledes világítástechnika
 • Rendezvényspecifikus hang- és vetítéstechnika
 • Autóbemutatók lehetősége akár az épületben
 • Akadálymentesített épület és park
 • Egyszerű parkolás, bőséges férőhelyek

A környezet

Az ÖbölHáz egyedülálló, parkosított környezetben, a Dunától két oldalról határolva helyezkedik el. A csodás körpanoráma, a víz közelsége és a mindig gondozott növényzet a legigényesebb vendégek számára is élményt nyújt.
Az ÖbölHáz hatalmas ablakaival, óriási tető és földszinti teraszaival szervesen kapcsolódik az épületet körülölelő igényesen kialakított parkhoz.

Az épület

A Kopaszi gát teljesen átalakított legelső épülete, a bruttó 650 m2 alapterületű, 600 m2 fedett tetőterasszal is rendelkező ÖbölHáz Rendezvényközpont mostantól akár 600 vendég teljeskörű kiszolgálását biztosítja a legmagasabb szakmai kívánalmaknak is megfelelve. Minden rendezvénytipus számára a legmegfelelőbb feltételek kerültek kialakításra: nagyteljesítményű klímarendszer, teljes sötétséget garantáló zsaluzia technológia, hangszigetelt mobil falakkal leválasztható szekciótermek és a legmodernebb informatikai, hang és fénytechnikai alapberendezés csak néhány az ÖbölHázat tökéletes rendezvényéskonferenciahelyszínné tevő tulajdonságok közül.

Sokoldalú technika

A teremben a technikusok átláthataltan kábelezés nélkül tudják megvalósítani a legelszántabb kéréseket is a csillagpontos rendszernek köszönhetően. Ennek köszönhetően bárhonnan irányítható a komplett hang-, fény- és vetítéstechnika. A fényvezérlő pult segítségével előre programozható az épület teljes világítása, beleértve a rendezvények kedvelt, sokszínű LED dekorvilágítását is. A beépített projektorok és az előtérben található LCD tv képesek egyszerre ugyanazt vagy akár teljesen különböző képi anyagokat is megjeleníteni. Ezeken felül a terem rendelkezik minőségi alaphangosítással, ami a mobilfalakkal elválasztott szekciótermek mindegyikében használható.

Alaposabb információk >>>

Azonnali kapcsolat: Sziládi Balázs info@obolhaz.hu


info@obolhaz.hu

Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing