Öböl Yacht Club. Esküvőhelyszín, céges tréninghelyszín a Duna partján

A frissen megnyitott rendezvényhelyszín Dél-Buda szabadidő parkjának, a Kopaszi-gát melletti Öbölnek egyik meghatározó épülete. A Hengermalom utca felől is megközelíthető épület közvetlenül a vízparton áll. Széles teraszával, hatalmas tetőteraszával akadálytalan kilátást enged a Duna-ágra, a környező erdős-ligetes tájra.

A modern épület csupaüveg falai jól felszerelt rendezvénytermet rejtenek. A mintegy 200 négyzetméteres helyiség jól kiépített kiszolgáló létesítményekkel várja a megrendelőket. Saját teraszával együtt akár 300 vendég számára is kényelmes lehetőségeket garantál. Sajtótájékoztatók, konferenciák, partnertalálkozók mellett privát partik, baráti összejövetelek számára is jó megoldás lehet.

Öböl Yacht Club. Rendezvényhelyszín a természet ölelésében. HOL Magazin 2011.

A 250 négyzetméteres tetőterasz és a környező zöld felületek további rendezvénytípusok számára is vonzó környezetet biztosítanak. Céges családi napok, vállalati piknikek zártkörű otthona lehet helyszínünk. A direkt kapcsolatos vízpart, valamint a yachtkikötő a sportrendezvények felé is opciókat nyit.

Az Öböl projekt nagy parkolója mintegy 5 perc sétára található, ott akár több száz autó is kényelmesen kap helyet. A Hengermalom utcai bejárat mögötti közterületen - ami tíz méterre van a Yacht Clubtól - további több tucat személygépkocsi parkolhat.

A rendezvényhelyszín elsősorban személygépkocsival vagy kerékpárral érkezők számára elérhető. A Lágymányosi hídról, vagy a budai rakpartról a park főbejáratán át behajtva a nagy parkolót érdemes használni. Ezt követően a Duna-ág mentén lesétálva érhető el a rendezvényház.

Alkalmasint a Hengermalom utcai bejárat is használható, a közterületen hagyott autótól 1 perc az út. Tömegközlekedéssel, pár perces gyaloglással a Budafoki úton közlekedő buszok megállóitól közelíthető meg a ház.

Maximális parkolási lehetőség 300 db személyautóra.

Öböl Yacht Club. Rendezvényhelyszín a természet ölelésében. HOL Magazin 2011.

Esküvők, lakodalmak, mennyegzők számára ez az ideális helyszín! Gyorsan megközelíthető, mégis egy gyönyörű dunaparti park legcsendesebb pontján álló, felszerelt rendezvényház. A tökéletes esküvő minden kelléke megtalálható itt - egy helyen, elérhető áron!

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing