Nyitott Pince Napok 2011 Pünkösdjén

A Nyitott Pincék Szövetsége és a Bacchus Arts Stúdió, a Magyar Turizmus Zrt. támogatásával idén is meghirdeti a Nyitott Pince Napokat, június 11-13 között. A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvény célja, hogy a borkultúra iránt érdeklődőknek lehetősége nyíljon megismerkedni az ország valamennyi (vagy lehető legtöbb) borvidékével, borászatával és pincéjével.

A szövetség nem titkolt szándéka a hazai borturizmus fellendítése és a pincelátogatások megkedveltetése a nagyközönséggel, melyhez ez a mostanra hagyománnyá vált esemény-sorozat is hozzájárul. Szándékuk sikerét jelzi, hogy a tavalyi évben 150-nél is több pince, és országos szinten több tízezer látogató vett részt a rendezvényen.

Az akcióhoz idén is csatlakozhatnak azokat a pincészetek, melyek vállalják, hogy a rendezvény egésze alatt nyitva tartanak és, hogy az érdeklődőket szakavatott személyzet várja, mely néhány műhelytitokba is beavatják a vendégeket. Emellett legalább három borukat kedvezményes áron kell, hogy kínálják a kóstolni vágyóknak.

Az esemény szervezői a részvevő pincészetek számára promóciós lehetőséget biztosítanak, mely számos médiumban való megjelenést tartalmaz.

 

További információk a Nyitott Pincék Szövetségének oldalán >>>

 


Cikkajánló
- Tokaji Tavasz Tállyán
- PultAlól 4. - Hol volt hol nem volt
- 10 éve együtt a Badacsonyi Borvidék Budapesten is
- Japán konyha és magyar bor: az igazi nyerő páros
- A klímaváltozás egyik nyertese lehet a kékfrankos?

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing