Nyílt napot tartott az ÖbölHáz Rendezvényközpont

A Budapest Party Service szakemberei mutatták be legfrissebb ötleteiket a rendezvényszakma és a céges megrendelők meghívott képviselőinek. A nyílt napnak az ÖbölHáz Rendezvényközpont épülete adott otthont. A reméltnél is nagyobb számban megjelent érdeklődők nem csupán új terítékekkel és díszítőelemekkel, de a catering cég konyhájának figyelemre méltó újdonságaival is megismerkedhettek.

A Kopaszi-gáton épült, páratlan adottságú rendezvényhelyszín ragyogó napsütéssel, gyönyörű panorámával és felkészült házigazdákkal várta a rendezvény látogatóit. Az egyedi dekorvilágítású falak előterében új karácsonyi teríték kollekciók sora, valamint a Budapest Party Service közelmúltban megnyitott rendezvénykonyhájának kézműves választéka mutatkozott be.

Skótmintás székmasni a Budapest Party Service terítékei között. HOL Magazin 2013.

A minimalista asztaloktól a klasszikusan elegáns terítékeken át az ötletesen trendi megjelenésekig, a rendezvényszervező cég minden igény kielégítésére felkészült. A vagány skótmintás székmasni ugyanúgy meggyőzte a látogatókat, mint a decens ezüst gyertyatartó.

Kalsszikusan elegáns asztalneműk a Budapest Party Service terítékai között. HOL Magazin 2013.

A gasztronómiai választékban ezúttal a saját készítésű ételek, illetve a céggel szorosan együttműködő manufaktúrák termékei kapták a főszerepet.
A Bükki Sajt remekei álltak a sajtasztal reflektorfényében. A szőlővenyige hamuban érlelt kecskesajt, a vörösborsperőben érlelt kecskesajt, a "Darázskő" mellett a Budapest szakácsai által készített friss magvas sajt és a nemzetközi kedvenc Raclette aratott nagy sikert.

A Bükki Sajtmanufaktúra és a Budapest Party Service sajtválasztéka. HOL Magazin 2013.

A különlegesen pácolt és érlelt nemes húsokat saját füstölőjükön, nagy odafigyeléssel füstölik. Megérdemelten aratva le ezzel a cseresznyefán füstölt kacsamell, a juharfa füstöléssel készített libamáj, a Hickoryfán füstölt mandulás parajjal töltött pisztráng, a hagyományos parasztsonka, a kétféle házikolbász sikerét.

Saját füstölésű kacsamell, parasztsonka, tarja és kolbászfélék a Budapest Party Service választékában. HOL Magazin 2013.

Szintén új színfolt a gasztronómiai palettán a saját gyártású lekvárok választéka. A tradicionális sárgabaracklekvártól és a korianderes sütőtöklekvárotól a meghökkentő(en finom) kakukkfüves paradicsomlekvárig ívelő kínálat is kedvenccé vált. A míves sorból is kiemelkedett a bazsalikomos szamócalekvár - CSILLAGOS ÖTÖS!

Saját készítésű lekvárok gazdag választéka a Budapest Party Service kínálatában. HOL Magazin 2013.

A szép helyszín, az igényes asztalneműk, a példát mutatóan színvonalas ételkínálat mellett feltétlen elismerés illeti a Budapest szakembereit. Felkészült, elkötelezett vendéglátóként állták a sarat, minden kérdésre és elvárásra megfelelve - mint ahogyan azt évek óta joggal elvárhattuk tőlük.

Frissen préselt must készült a saszlából. HOL Magazin 2013.

Gazdag terítékválaszték a Budapest Party Service kínálatában. HOL Magazin 2013.

Saját füstölésű finomságok a terítéken. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing