Nyílt nap és kedvezmények a Petneházy Rendezvényparkban

A Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark március 25-én vasárnap nagy sikerrel rendezte meg idei esküvői nyílt napját. A nagy érdeklődésnek örvendő esemény utána a Rendezvényparkban szabadon maradt néhány dátum most jelentős kedvezményekkel érhető el! Április 31-ig történő megrendelés esetén terembérleti díj nélkül illetve a vendéglátás tételekből biztosított 15% kedvezménnyel foglalhat!

A Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark március 25-én vasárnap nagy sikerrel rendezte meg idei esküvői nyílt napját. Ennek keretében a meghívott ifjú Párok megtekinthették a berendezett termeket, esküvőkre ajánlott arculatokat, így székhuzatokat, terítékeket. Mindemellett az étterem ízlvilágába is belekóstolhattak a jelenlévők, sőt, néhány szakmai szolgáltatóval is megismerkedhettek, amennyiben még a dekoratőr vagy éppen a fotós hiányzott a listából.

Petneházy Rendezvénypark. Esküvőhelyszín Budapest. HOL Magazin 2012.

Az esküvői nyílt nap megrendezése után már csak néhány dátum maradt szabadon a budai tájvédelmi körzetben található Rendezvényparkban, amelyek most hihetetlen last minute kedvezményekkel érhetőek el. Április 31-ig történő megrendelés esetén terembérleti díj nélkül illetve a vendéglátás tételekből biztosított 15% kedvezménnyel foglalhat!

Petneházy Rendezvénypark. Esküvőhelyszín Budapest. HOL Magazin 2012.

Szeretné a természet közelségében, meghitt, családias légkörben, a Budai hegyekkel a háttérben, felhőtlenül tölteni élete nagy napját? Ne habozzon, forduljon bizalommal a Petneházy Rendezvénypark rendezvényszervezőjéhez!

Közvetlen kapcsolat: Zsótér Anna, +36 30 633 3028

A helyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Ajánlatkérés >>>

Petneházy Rendezvénypark. Esküvőhelyszín Budapest. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing