Nyári Károly koncert

2015.11.02. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Varázslatos november a belvárosban

Nyári Károly az ország legismertebb zongoristája november 5-én este 8 órakor a belvárosban ad különleges koncertet a Mericano GastroBarban. A családias hangulatú koncerten a virtuóz jazz-zongorista különleges koncertjének lehet szem és fültanúja a közönség.

A rendhagyó esten a művész műfaji határokat átlépve játszik a klasszikusokkal, miközben jazz, pop és a latin zenei stílusokból merít. A különleges zenei utazás alkalmával - mint eddig is - a zongora és az ének kapja a főszerepet és természetesen felcsendülnek a legnépszerűbb alkotások is. A hagyományoknak megfelelően megszólalnak az előadó és a legendák slágerei is az igényes zenét kedvelő közönség legnagyobb örömére. A virtuóz zongorajátékáról és jellegzetes énekhangjáról híres művész, saját varázslatos világába kalauzolja a közönségét. A közkedvelt és népszerű előadó zongorán kíséri saját ének hangját intim sophisticated hangulatot teremtve, interaktív módon.

A Mericano GastroBar Budapest legfrissebb és igazán egyedi gastro és koktélbárja, melynek a színes zenei paletta felvonultatása mellett célja, hogy megismertesse a közönséggel az olasz apéro kultúrát, hogy munka utáni lazulásképpen bátran koccintson és falatozzon olasz étkeket mindenki a barátaival, mielőtt nekiindul az éjszakának, vagy hazatér. Az olaszok ugyanis tökéletesen tudják, hogyan kell munka után feltöltődni. Nem tudnak csak leülni inni, ők folyamatosan eszegetnek ezt-azt az ital mellé. Ez az apéro kultúra, ami Olaszországban már réges-rég egy bevett hagyomány, míg nálunk csak éppen, hogy szárnyait bontogatja. Ennek szellemében nyílt a Sas utcában a Mericano GastroBar, ami egy amerikai koktélbár és az olasz konyha keresztmetszete egy hangulatos és tágas térbe költöztetve, meghintve egy csipet show-al. Enni, inni és élni! Mindezt jól és felszabadultan, tökéletes bor, koktél és ételkombinációkkal! Ebben hisznek a tulajdonosok és ezt a kultúrát viszik végig a mindennapokon!

Asztalfoglalás a koncertre:

hello@mericano.bar

+36 20 288 5406

 

Belépő: 2000 Ft

 

Mericano GastroBar

1051 Budapest, Sas utca 17.

www.mericano.bar

 

 


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing