Nyári frissesség a Salon Étteremben

2015.07.23. | Kategóriák: Éttermek, Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Új kínálattal várják a vendégeket a Világ Legszebb Kávéházában
Harsogó zöldek, friss saláták, könnyű, nyári ételek – a legfinomabb szezonális alapanyagokból készülnek a legújabb fogások a Salon Étteremben. Az étlap teljesen megújult, tökéletesen illeszkedik a nyári lehetőségekhez.

Friss zöldségek, saláták, fűszernövények, hajtások - ezek a nyári, könnyen fogyasztható és nem terhelő alapanyagok, amelyeket Wolf András chef a legnagyobb kreativitással varázsol a vendégek tányérjára. Természetesen a húsoknak, halaknak is jut szerep, sőt, a Salon étterem chefje elárulta: személy szerint neki a Casino mocca a kedvence… De ne kezdjük rögtön a desszertekkel, lássuk, mit ajánl még Wolf András:  

  • Currys kókuszleves borjú pacallal és gyömbérrel
  • Rombuszhal karfiollal, ördögszekérrel és tárkonnyal
  • Malac karaj és hasaalja karalábéval
  • Casino mocca

Wolf András hisz a hagyományos magyar ételek és alapanyagok erejében, azonban új formában álmodta őket újjá.

A Salon Étterem és chefjei – így Wolf András és Fekete Antonio - évek óta dolgoznak az Esszenciális Magyar Gasztronómia megismertetésén. Ez nem csak egy jó étel elfogyasztását jelenti, minden mást is magába foglal, ami új és tradicionális egyben. Az ételek kinézetének és tálalásának teljes átalakításánál kitartanak a hagyományos ízek megtartása mellett. Az íz, a szín, a textúra, az illat és a forma művészi harmónia, melyből az íz állandó elem - míg az egyéb jellemzők szabadon változtathatók: a kreatív alkotás területe.

Currys kókuszleves borjúpacallal és gyömbérrel. HOL Magazin 2015.

Rombuszhal karfiollal, ördögszekér és tárkony. HOL Magazin 2015.

Malackaraj, hasaalja, karalábéval. HOL Magazin 2015.

Salon Étterem

1073 Budapest, Erzsébet krt. 9-11.

Tel: +36 1-8866-167

www.salonrestaurant.hu


Cikkajánló
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- Új magyar gin a Bestillótól
- Omega-3 tojást tojó tyúkokat nevelnek a Szent István Egyetemen
- Feljövőben a minőségi, prémium szaloncukrok 2020-ban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing