Nyári étlap a Salon Étteremben

Itt a nyár, a napsütés, a pihenés és a friss zöldségek és gyümölcsök ideje. Természetesen egy vérbeli séf tudja azt, hogy a nyári melegben egy tartalmas leves, vagy egy tányér főzelék csodás felüdülés a gyomornak. Wolf András mindezt úgy teszi, ahogy nagyanyáink is tettét. A friss salátából főzelék készül, a gödöllői csirke pedig házi körte kompóttal kerül az asztalra. Ennél a fogásnál tudnunk kell, hogy a Gault&Millau szakácssapkával kitüntetett étterem séfje, ténylegesen a családi gyökerekhez nyúlt vissza. Elmesélte, hogy a gödöllői csirke náluk mindig friss kompóttal került a családi asztalra. Így az esszenciális magyar gasztronómia kitalálója nem is tálalhatná autentikusabban ezt a fenséges fogást.

Az étlap nem teljesen új, hiszen a jól ismert és népszerű ételek maradtak, csak egy kis nyári fazonigazításra került sor a nagy melegben. Ahogy nyáron nem hiányozhat a kolbászos lecsó az asztalról, úgy kapott helyet az étlapon a tök- és salátafőzelék, valamint a paradicsomleves betűtésztával és a szilvás gombóc is. Mindehhez kiváló hazai alapanyagokat használva. Wolf András semmit nem bíz a véletlenre. Ha kell, maga szedi a gyümölcsöt és szerzi be a legkiválóbb alapanyagokat. Így a Salon Étterem konyhájában mágikus átalakuláson keresztül menve kelnek új életre az ízek. Foglaljon helyet éttermünkben, és ízlelje meg az esszenciális magyar gasztronómia remekműveit. Keressen minket a Facebookon is.


Cikkajánló
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- Új magyar gin a Bestillótól
- Omega-3 tojást tojó tyúkokat nevelnek a Szent István Egyetemen
- Feljövőben a minőségi, prémium szaloncukrok 2020-ban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing