Nyár a Tóparton

Kakashere pörkölt a romkocsmában, mangalica steak a csónakázó tó partján, romantikázás páros menükkel - tovább színesedik a Tópart kínálata

Kóstold meg, ha felénk jársz! – SZAFT

A tunkolásra inspiráló egy laza hangulatú, maximálisan kutyabarát, kabrió romkocsma, ahol a nosztalgikus ízek a Balaton-partot és a vidéki lakomákat idézik. A Szaft természetesen nem hazudtolja meg a nevét, és minden héten új tunkolás-alapanyaggal színesíti az étlapot, amit a déltől délután háromig felfalható ebéd menü tesz teljessé.

E heti újdonságaink: Kakashere pörkölt, vad szaft, birka szaft, liba szaft, zsíros kenyér

www.szaftkocsma.hu

 

Mangalica steak a Tóparton. HOL Magazin 2013.

Tópart – Mangalica steak

A kávézó legfőbb fénypontja az andalító lombsusogással fűszerezett, a csónakázó tóra és a Vajdahunyad várára kilátást biztosító terasz, míg ételek terén a mangalica steak áll a dobogó tetején.

A zsenge mangalicahúsnak jellegzetes izé van. Sütéskor megőrzi zamatát, nem szárad ki és nem esik össze. A mangalica húsából kiváló kolbász készül, de grillezve, a fajtára jellemező fűszerekkel ízesítve is különlegességnek számít.

www.topartkavezo.hu

 

Szaftos újdonságok. HOL Magazin 2013.

 

Gyermekjátszó a Tópart Kávézóban 

A Tópart kávézó minden korosztálynak kedvez, hiszen a kisebbeket játszóházzal, a nagyobbakat pedig állandó programokkal és akciókkal várjuk. Kellő mértékű fogyasztás mellé ingyen csónakázás jár, a romantikázásra finomhangolt páros menükkel és az italakciókkal Dunát – de minimum csónakázó tavat – lehetne rekeszteni, péntektől vasárnapig pedig még az élőzene is adott.

www.topartkavezo.hu


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing