NU York est a NU Bisztróban

Kóstoljon bele szeptember 17-én abba kozmopolita életérzésbe, amelyet New Yorkban tapasztalhat meg! A NU Bisztró séfje, Sipos András mellé vendégségbe érkezik Kiss Mariann New York-i séf, akinek köszönhetően túllépünk a hot dog és hamburger jelentette közhelyeken, ezek helyett olyan különleges ízeket kóstolhatunk végig, amelyeket New York legvagányabb, etnikai konyhái kínálnak. Hawaii, Kuba, Korea, Peru, Jamaica, Japán, Puerto Rico, kreol konyha, Brazília, Kanada. Tíz fogás, tíz életteli karakter.

Ha úgy tartja kedve, az ételek mellé a legújabb, New York-i receptek alapján készített koktélok közül válogathat, akár pezsgő felhasználásával, valamint rendelkezésre áll a NU Bisztró széles borkínálata is. Ez az este így a pezsgő társasági élet mellett, a kísérletezésről is szólhat, hiszen a határozott ízeket felvonultató fogások mellé, akár többféle bort is megkóstolhat, kiválasztva melyik ízlik a legjobban.

Szakadjon ki a hétköznapokból és töltsön el néhány órát a nagyvilág hangulatában. New Yorkban, Brooklynban ez lehet mindennapos, de Budapesten nem. Kiss Mariann gasztrokulturális hídként adja meg a lehetőséget, hogy a csodálatos szín- és ízkavalkád élménye itthon is megtapasztalható legyen legalább egy este erejéig Budapesten, a NU Bisztróban.

NU Bisztró. HOL Magazin 2015.

Menü

Aperitif:
Az eseményre speciálisan tervezett aperitif koktél a Boutiq' Bar bártenderétől

Üdvözlő falat:
Hawaii Ahi Poke Tuna Ceviche

Kuba: száz órán át marinált szűzérme plantain chipsszel, ananász chutney
Korea: koreai barbeque borjú nyelv kimchi pancake
Peru: perui gomba édesburgonyával
Jamaica: csirkecomb banános kókuszos rizzsel
Japán: Tsukane húsgolyó Tare szósszal
Puerto Rico: Chuleta Con Con paradicsom salsával, Mofongo tört banán
Kreol konyha: nyelvhal, tőkehal
Brazília: brazíliai rák kókuszvízzel

Desszert
Kanada USA: Pekán diós fagylalt, forrázott mazsola fekete rumos maple sziruppal

NU Bisztró. HOLMagazin 2015.

* * * * *

Előzetes foglalást az alábbi e-mail címen elérhető: mocsany.tamas@bisztronomia.hu

Az vacsora ára: 11.500 Ft, amelyet elővételben, átutalással lehet rendezni.

Az ár magában foglalja a vacsorát, valamint az aperitif koktélt személyenként. A további italok fogyasztása az egyéni igényeknek megfelelően a helyszínen rendezhetőek.

Számlaszám:
Név: XXL Catering Kft.
Bank neve: CIB BANK ZRT
Bankszámlaszám: 10700024-27525207-51100005

Megjegyzés rovatban kérik feltüntetni, hogy hány főre érkezik a foglalás és kinek a nevére.

Ez egy különleges esemény, amelyre mind a nU Bisztró személyzete, mind Kiss Mariann séf egyedileg, extra kapacitással készül. Annak érdekében, hogy megfelelően tudjanak felkészülni és tervezni a várható létszámmal, kérik, hogy foglalását úgy tegye az Ön és társasága számára biztossá, hogy előre megvásárolja belépőjét.

Kezdési Időpont:

2015. szeptember 17. (csütörtök) 19:30 óra

A fogások szervírozását 19:30 órakor kezdik.

A vacsorát követően, 22 óra után is szeretettel látják Önöket, a szórakozást New York-i hangulatban, élő zenével biztosítják.

További információk olvashatóak az esemény facebook oldalán:
https://www.facebook.com/events/736347016492272/


Cikkajánló
- 2020. Gundel Károly-díjasai Dr Csizmadia László és Molnár Attila
- Nyolcadik alkalommal szervez Sajtmustrát a Magyar Sajtkészítők Egyesülete
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- A Pannonhalmi Főapátság sörfőzdéjének új sörei
- Sztárokkal jön az I. Séf Feztivál Tihanyban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing