Novemberi és decemberi események a Prónay-kastély életében.

Az elkövetkező időszakban három különleges és fontos rendezvényt szervez a Prónay-kastély csapata, melyekre sok szeretettel várjuk  jövőbeli vendégeinket és üzletfeleinket. Az „Esküvő a kastélyban” és az Adventi orgonakoncert eseményére a kastélyban kerül sor, míg a „Personal Hungary” kiállításra a Millenárison, ahová  standdal települünk ki. Aki pedig az Alsópetényi Vendégházakat most keresi fel, annak a Helyi Ízek Kosarát ajánljuk figyelmébe. Várjuk Önöket!

„Esküvő a kastélyban” – nyílt nap

A nagy sikerre való tekintettel idén negyedszer rendezzük meg Esküvő a kastélyban nyílt napunkat.

A Prónay-kastély otthont ad élete legfontosabb eseményeinek, hiszen változatos és varázslatos helyszíneivel több, mint egy exkluzív esküvői helyszín.

Nyílt napunkon a kastélyt teljes esküvői pompában mutatjuk be Önöknek, kreatív dekorációs megoldásokat kínálva.

Regisztráljanak és foglaljanak időpontot, hogy a dekorációval, tortával, menüvel, esküvői ruhával, ékszerrel kapcsolatos szolgáltatásokról bővebb információt kaphassanak. A regisztrált és jelenlévő párok részt vesznek egy sorsoláson, a szerencsések eltölthetnek egy éjszakát a nászutas lakosztályunkban.

Regisztráció: www.eskuvoakastelyban.hu

Szeretettel várjuk az érdeklődőket 2015. november 7-én 10-től 16 óráig.

 

Prónay-kastély a „Personal Hungary” kiállításon

Kastélyunk először vesz részt a HR-szakma legnagyobb országos éves rendezvényén. Szeretnénk a Prónay-kastélyt a kiállításon részt vevő vállalatvezetők, HR-menedzserek, döntéshozók körében népszerűsíteni, hogy megkönnyítsük a döntésüket egy céges rendezvény helyszínének kiválasztásával kapcsolatban. A tavaly átadott 300 m²-es modern konferenciatechnikával felszerelt rendezvénytermünk a legideálisabb választás a tréningek, konferenciák, meetingek megtartásához.

A „Personal Hungary” Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítás Magyarországon idén 12. alkalommal – 2015. november 11.– 12. között – kerül megrendezésre Budapesten, a Millenáris B épületében (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16–20.). A kiállítás egy értékesítésre fókuszáló, európai színvonalú szakirányú rendezvény, amely kiváló lehetőséget nyújt új üzleti kapcsolatok kialakítására, a piaci szereplők közötti kommunikáció elmélyítésére és a nemzetközi tapasztalatok cseréjére.

Standunk a bejárattal szemben helyezkedik majd el (A06), ahol sok szeretettel várjuk az érdeklődőket. A látogatók Alsópetény kézműves termékeit kóstolhatják meg, továbbá érdekes kvízjátékkal és nyereményekkel készülünk számukra.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket 2015. november 11-12-én 09.00-től 17.30-ig.

 

Adventi orgonakoncert

Fekete Nándor nagy sikerű augusztusi fellépése után újra a Prónay-kastélyban koncertezik. Az orgonaművész Európa legmodernebb szállítható hangversenyorgonáján adja elő adventi, ünnepi hangulatú koncert-összeállítását, amely az alkalomhoz illő, sokak által ismert és közkedvelt műveket tartalmaz. A koncert egy órájában a klasszikus darabokat rövid, izgalmas összekötő szövegekkel karöltve hallgathatja az érdeklődő publikum.

További információ: www.pronaykastely.hu

A koncert a Prónay-kastélyban 2015. december 4-én, 18.30-kor kezdődik.

 

Újdonsággal szolgálunk az Alsópetényi Vendégházakban megszállók részére is! Igénybe vehetik vendégeik a „Helyi ízek kosara” névre hallgató szolgáltatásunkat, azaz rendelhetnek egy olyan kosarat, melybe két napra elegendő reggelit készítettünk össze 2 fő részére,  csupa-csupa kézműves élelmiszerből. Jó étvágyat hozzá!


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing