Normakert Vendéglő

A XII. kerület legmagasabb pontján, Normafán, természetvédelmi övezet határán található. Tömegközlekedéssel könnyen, gyorsan megközelíthető, a Moszkva térről induló 90 vagy 90/A jelű autóbusszal 17 perc utazást jelent. Túrázók, természetjárók, friss levegőre vágyók számára ajánlott a Városmajorból induló fogaskerekű a Svábhegyi megállóig, ahonnan kb. 15 perces sétával érhető el az étterem. 

Nem mindennapi feljutási lehetőség a zugligeti Libegő, melynek végállomása az Erzsébet kilátó, mely az étteremtől 2 kilométer sétatávolságra található. Az étterem előtt ill. az étterem mellett ingyenesen lehet parkolni.

A XII. kerület legmagasabb pontján, Normafán, a közel 100 éves síház ódon épülete ad otthont a Normakert Vendéglőnek, mely 60-as éveket idéző belső terekkel, romantikus kerthelyiséggel, nagymamánk szájíze szerint elkészített ételekkel és széles italválasztékkal, barátságos kiszolgálással valamint kedvező árakkal várja az idelátogató vendégeket.

A nosztalgikus hangulatú, patinás épület és hütte jellegű terasz házias ételeivel, széles italválasztékával, vonzó áraival egyedi helyszínlehetőséget biztosít mind a hivatalos, üzleti megbeszélések, tárgyalások számára, mind a felhőtlen szórakozást, kikapcsolódást biztosító bulik részére. Csapatépítő tréningjeit, ajánlatait színesítse a Normafa természeti adottságai kínálta sportolási és szórakozási lehetőségekkel (szánkózás, síelés, kerékpározás, kalandpark, lézertag, lángosozás, forralt borozás)

 Normakert Vendéglő. Étterem és rendezvényhelyszín Budapest

A síház belső udvarán kialakításra került egy hangulatos kerthelyiség, mely 80-100 fő befogadására alkalmas. A fonott sövénykerítéssel határolt terasz rusztikus grill konyhájával, játszóterével, kerékpár kölcsönzési lehetőségével a nagycsaládosoknak és céges összejöveteleknek teremt ideális kikapcsolódási lehetőséget a friss levegőn. Hűvös őszi ill. téli napokon forralt bor és sült gesztenye illata mellett, igényes kialakítású sátorponyva alatt lehet tovább élvezni a terasz adottságait.

Bővebb információk a rendezvényhelyszín specialista oldalain >>>

Kapcsolatfelvétel, ajánlat kérés a helyszín képviselőjétől >>>

Normakert Vendéglő. Étterem és rendezvényhelyszín Budapest


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

Normakert Vendéglő

A XII. kerület legmagasabb pontján, Normafán, a közel 100 éves síház ódon épülete ad otthont a Normafa Vendéglőnek, mely 60-as éveket idéző belső tereivel, romantikus kerthelyiségével, nagymamánk szájíze szerint elkészített ételekkel, széles italválasztékkal, barátságos kiszolgálással valamint kedvező árakkal várja az idelátogató vendégeket.

Egész évben rendelkezésre áll fedett kerthelyiségünk, mely intim hangulatával, játszóterével családias hangulatot biztosít a friss levegőre, feltöltődésre vágyó vendégek számára. Vidám és lezser hangulatánál fogva a helyszín ugyancsak alkalmas felhőtlen hangulatú házibulik és meghitt családi események lebonyolítására is, hiszen nincs közvetlen szomszédunk, nincs akadálya a reggelig tartó mulatozásnak.

Mind a tárgyalások számára, mind a felhőtlen szórakozást, kikapcsolódást biztosító céges bulik illetve az aktív mozgást előnyben részesítő céges családi napok részére. Csapatépítő treningjeit, ajánlatait szinesítse a Normafa természeti adottságai kínálta sportolási és szórakozási lehetőségekkel (segway, szánkózás, sielés, kerékpározás, kalandpark, lézertag, lángosozás, forralt borozás, vacsoraszinház)

Normakert Vendéglő. HOL Magazin 2014.

Tömegközlekedéssel könnyen, gyorsan megközelíthető, a Moszkva térről induló 21 vagy 21/A jelű autóbusszal 17 perc utazást jelent. Túrázók, természetjárók, friss levegőre vágyók számára ajánlott a Városmajorból induló fogaskerekű a Svábhegyi megállóig, vagy a Gyermekvasút a Normafa megállóig, ahonnan kb 5 perces sétával érhető el az étterem. Nem mindennapi feljutási lehetőség a zugligeti Libegő, melynek végállomása az Erzsébet kilátó, mely éttermünktől 2 kmnyi sétatávolságra található. Az étterem előtt ill. az étterem mellett ingyenesen lehet parkolni.

 

A rendezvényhelyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetllen kapcsolat, ajánlatkérés >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing