(N)ők és Õk koncertsorozat - Ghymes a Kult13-ban

Világos és sötét, körkörös és egyenes vonalú, aranyló Nap és ezüstfényű Hold. Örök egység és még több különbözés. Két oldal, amely nem élhet, s nem folytatódhat egymás nélkül. Nő és férfi örök misztériuma, párharc, mely a következő pillanatban boldogan egybeforr...

(N)ők és Õk című zenei sorozatunkkal lassan egybeforr a két oldal. Fellépőink olyan énekesek, énekesnők, zenészek és muzsikusok voltak és lesznek, akik a magyar zenei élet kiemelkedő képviselői. Népzene és jazz, pop és rock, dekadens és harmonikus, klasszikus és modern találkozik a sorozatban.

Januártól májusig a NÕK voltak előtérben, októbertől decemberig, „ÕKET”, azaz elismert és színvonalas férfi fellépőket látunk vendégül.

GHYMES: Szikraszemű

A huszonnyolc éves Magyar Örökség kitüntető címet viselő Kossuth-díjas Ghymes együttes munkássága az egyetemes kortárs kultúra kitörölhetetlen részévé vált úgy, hogy értéket teremtett, hordozott és őrzött meg. Lemezeik sikere bizonyíték arra, hogy a minőségi, érzelemgazdag és fajsúlyos zenére, értékes gondolatokra mindig igent mond a közönség.

Időpont: október 9., vasárnap 19.00

Belépődíj: elővételben 3600 Ft, a helyszínen 4000 Ft

Jegyek a helyszínen vagy a jegy.hu internetes oldalon válthatók!

Információ: Sági Orsolya +36 30 443 7136, sagiorsolya@kult13.hu, www.ghymes.hu

Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing