New York Kávéház Prágában is

Budapest gasztronómiai gyöngyszemei, a New York Kávéház és a Salon étterem Prágában is megnyitották kapuikat.

2013. augusztus 1-étől az Eventrend csoport üzemelteti a Boscolo Prague hotel teljes vendéglátását, rendezvényszervezését. A tulajdonosok régi álma valósult meg a határon túli szálloda Food and Beverage részlegének átvételével. A hotel teljes kiszolgálásán, a számos nemzetközi konferencia és helyi illetőségű rendezvény lebonyolításán túl, a csodálatos történelmi épület falai méltó helyet adnak a New York Café “prágai másának” is. Tekintsék meg weblapunkat: www.new-york-cafe.cz

A volt posta és banképület még történelmében is nagyon hasonlít budapesti testvérére. Külső szemlélő számára ugyan nem látható, mit rejt eme csarnok, ám a belepő vendéget a gyönyörű arany fényárban úszó Lobby fogadja. A szálloda hasonlóan historikus és modern szárnyai az olasz tervezők keze munkáját dicsérik. A Ferrari szalonok tervezéséről jól ismert team alkotta egyedi design a fényes Bar, Opera ballroom és Salon étterem interior-jén mutatkozik meg leginkább. A természetes barna és bézs árnyalatok dominálnak a hotelszobák és az operairodalom remekeiről elnezevett konferenciatermek esetben is. További információ: www.boscoloeventpalace.cz avagy kolléganőnktől Hamar Krisztinától, aki készséggel elkalauzolja Önöket a rendezvények prágai világába.

Salon étterem Prágában is. HOL Magazin 2012.

A nemzetközi vezetés és gasztronómia erősítéseként a hazai csapat a Magyar Országház “konyhájaról” került ki. A Parlament korábbi séfje, Pásztor Krisztián társirányítása alatt készülnek immáron a nemzetközi és cseh étkek. Csapatát mind a hidegkonyhán, mind pedig a cukrászaton magyar kollegák segítik. Mi sem mutatja jobban a cseh gasztronómiai kirándulás eredményét, mint az autentikus cseh kulináriát magas szintre emelő Salon étterem megnyitása. A hotel december 2. hetében nyíló fine dining étterme egyfajta nemes ajándék a hotelben ünneplő vendégek számára.

Boscolo Prague. HOL Magazin 2012.

A nyitást hosszas helyi gasztronómiai kalandozás és alapanyag beszerző vidéki farm-túra előzte meg, annak érdekében, hogy az asztalra a legmagasabb minőségű alapanyagokból készült fogások kerülhessenek. További információk az alábbi weboldalon tálalhatóak: www.salonrestaurant.cz

Ha Prágában járnak, ne feledjék el élvezni a magyar vendégszeretetet egy forró kávékülönlegesség és édes sütemény, avagy egy ízletes ámde - nem hagyományos módon elkészített - cseh fogás kíséretében!

New York Kávéház Prágában is. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing