New York Kávéház górcső alatt

Sok kérdésre adott választ májusi felmérésünk, amely talán Önnek is nyújt valami újat, érdekeset. Betérő vendégeink közül 200 főt kérdeztünk meg.

Vendégeink zöme még mindig Németországból érkezik, de felzárkózóban vannak a spanyolok, svédek és az angolok. Ahogy várható volt nagyrészt a 30-50 év közötti korosztály, illetve a nyugdíjasok kedvelik a kávéházat. Foglalkozás szerint sok tanár, építész és orvos jár hozzánk, illetve érdekes módon egyre több diák. Sokan laknak a környező szállodákban, de kiemelten magas volt azok aránya, akiket magyar ismerősök, rokonok szállásoltak el.

Látogatóink 40%-a barátaitól hallott a kávéházról, de sokan informálódtak az interneten, illetve útikönyvekből. Örömteli tény, hogy kávéházunk szolgáltatásait a maximum 10 pontból átlagosan 9,2 pontra értékelték és a vendégek által leggyakoribb leíró szó a kávéházra a beautiful volt. Kíváncsiak voltunk, hogyha tehetnék, min változtatnának. A megkérdezettek 60% nem változtatna semmit – így nem férhet kétség ahhoz, hogy jó úton haladunk!


Cikkajánló
- A talajban rejlik a szatmári szilva titka
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Menyhárt Attila és Fekete Antonio most a spanyol ajkúakat kápráztatja el
- 50 éves a KVIK!
- Az AsiaCenter nyuszija Húsvétkor is kedveskedik!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing