New York Catering - minőség házon kívül is

Ha már járt a New York Kávéházban, vagy részt vett a New York Palota valamelyik fogadásán – megtapasztalhatta minőségi vendéglátásunkat! Egyre több igény érkezett, hogy a kávéház gasztronómiáját házon kívül is megismerjék. A nyár folyamán speciális ajánlatokat dolgoztunk ki azon partnereink számára, akik rendezvényüket nem a New York Palota falai között képzelik el.

Fő törekvésünk, hogy visszahozzuk a régi korok, a vidék ízeit. Felidézzük a New York legendás ételeit, bebarangolva a Kárpát-medence tájait, megidézve a Monarchia sokszínű ízvilágát. Természetesen mindez a modernitás melletti elkötelezettséggel párosul. A tradicionális, vagy a rendhagyó ételek elkészítéséhez, Wolf András, éttermünk vezető séfje csakis a legnemesebb és legfrissebb alapanyagokat használja, ugyanakkor ismeri, és mesteri módon alkalmazza a 21. század innovatív konyhatechnikai innovációit. Filozófiánk – minőségi vendéglátás és élménygasztronómia a legmagasabb fokon – értelmében a külső helyszíneken is exkluzív kiszolgálást nyújtunk és bevonjuk a művészetet és designt a vendéglátásba. Próbáljon ki bennünket, tesztelje szolgáltatásainkat!


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing