New Orleans Club

A New Orleans Club Budapest egyik legszínvonalasabb zenés klubja és rendezvényhelyszíne. A szórakozóhely 2001-ben épült a Pesti Brodway-n a legkorszerűbb, a legmagasabb színvonalú technikai, gépészeti, építészeti eljárások alkalmazásával. A klub 1000 nm-en, két szinten, igényesen kialakított belső terekkel fogadja vendégeit immáron 12 éve. 

Tavaly a klub megújult, egy kisebb „ráncfelvarráson” esett át, így ez évben már megszépülve áll a szórakozni vágyó közönséget és céges partnereink rendelkezésére. Az régi-új New Orleans Club – a publikumnak szánt estéken kívül – vállalati rendezvények, zártkörű fogadások, sajtótájékoztatók, üzleti találkozók, konferenciák, tréningek, szakmai programok, társadalmi vagy családi, baráti események, valamint divatbemutatók, esküvők, osztálytalálkozók kitűnő helyszínéül is szolgálhat. A vacsorával egybekötött zenés, táncos és prózai produkciók esetén a szórakozóhely befogadóképessége 250 fő leültetésére alkalmas, állófogadások, koncertek és egyéb zenés programoknál ez a létszám 300 fő.

A klub a rendezvényekhez nyújtott szolgáltatásokban a már évek óta megszokott minőséget, kreativitást és odafigyelést biztosítja a megrendelők részére.

New Orleans Club. HOL Magazin 2013.

A helyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat >>>

Jönnek a koncertek a régi és az új sikerzenekarokkal, a művészi táncbemutatók, a fergeteges hétvégi táncos esték, az operavacsorák népszerű operaénekesekkel, az egyedi szórakoztató showműsorok (talk show, psziché-bár vagy bárterápia, jazz-klub másképp), sa tand up előadások, továbbá az operett és a népzenei estek a Lovag utca 5. számba, a New Orleans Club színpadára.

Újdonságként minden hónapban egy-egy újabb saját produkció mutatkozik be a nagyközönségnek: elsőként egy igazi cirkusz-színházi varieté. A Cocktail cirkusz, avagy életek és italok keveréke c. műsor egy könnyed és látványos szórakozást nyújtó, színházi és cirkuszi csoda, ami kikapcsol és egyben elvarázsol is. Egy elbűvölő koktél, amely a vendégeknek készül a szereplők életének és műsorszámainak keverékéből. Izgalom, látvány, meglepetés - ilyet még tényleg nem látott Budapest!


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing