Népszerű a trabantos gasztro-kaland!

Anti gyorsulási verseny Trabanttal, vak pálinka mustra, sonka-kvíz, kecskebűvölés, kincskeresés a romtemplomnál és hasonló izgalmas kalandok várnak mindazokra, akik részt vesznek az első ország felfedező gasztro-rallye-n. A Turisztikai Managerek Szövetségének (TMSZ) szervezésében megrendezésre kerülő rendezvénysorozat első állomása, 2012. április 21-én, szombaton a Zsámbéki medence (Telki,Zsámbék, Herceghalom, Etyek) lesz.

Polgár András, a Globall Sport Hotel igazgatója, egyben a szövetség elnökségi tagja nagy sikerként értékeli, hogy a nemrégiben meghirdetett eseményre már most 22 cég nevezett, köztük több nem turisztikai vállalkozás is. A program egyik főszponzorának színeiben Gesztesi Károly színművész is versenybe száll. De ott lesz még a többszörös olimpiai bajnok Horváth Gábor is - aki egyúttal a TMSZ sport tagozatának vezetője – valamint több, más ismert személyiség, akik elkötelezett hívei a belföldi turizmus népszerűsítésének. Az eseményre egy 12 oldalas, színes, a régió turisztikai, gasztronómiai és kulturális értékeit bemutató kiadvány is készül, amelyet minden versenyző megkap, és amely kiváló eszköze lehet majd a későbbiekben is a régió népszerűsítésének. A nevezők egy valódi rallye-verseny szabályai szerint pontos programot és itinert kapnak, amely alapján teljesíteniük kell a Trabantjukkal pályát. A verseny komolyságát érzékelteti, hogy az esemény fővédnöke Kelet-Európa legjobb rallye versenyzője Szalay Balázs.

Polgár András kiemelte, hogy egy ilyen akciónak szemléletformáló hatása is van, és ez egyike nem titkolt céljaiknak. Egy ország turizmusa számára ugyanis alapvető fontosságú az erős belföldi kereslet megléte. A szövetség minden lehetséges eszközzel igyekszik meggyőzni a hazai közönséget arról, hogy nem feltétlenül kell külföldre utazni ahhoz, ha valaki tartalmas és izgalmas módon kívánja eltölteni szabadidejét. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott ország felfedező kaland következő helyszínére már több jelentkező is van.

A verseny pontos programja megtekinthető  / www.tmsz.eu / Facebook

 

Bővebb információ:

Polgár András

főszervező

info@tmsz.eu

www.tmsz.eu


Cikkajánló
- 10 éve együtt a Badacsonyi Borvidék Budapesten is
- Menyhárt Attila és Fekete Antonio most a spanyol ajkúakat kápráztatja el
- Mártózz, szaunázz, lazíts és mozogj az egészségedért!
- MAISKY 2020.január 16. Müpa
- Abeer Nehme és a Szent Efrém Férfikar

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing