Nemzetközi díjat nyert a hévízi NaturMed Hotel Carbona

Európa legjobbjaként a Best Medical Spa díjat kapta a nemzetközi zsűritől a hévízi NaturMed Hotel Carbona az ausztriai Zell am Seeben. 
A European Health & Spa Award az egyik legrangosabb spa kitüntetés, amely nem csupán a minőség fokmérője, de a díjazott követendő példaként szolgál a gyógyászati és wellness turizmus valamennyi résztvevője számára. Ezt a magas rangú nemzetközi díjat 2010-ben a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa is elnyerte a Best Destination Spa kategóriában.

A bécsi Agentur für Gesundheit & Wellness, a Spaworld nemzetközi szakmagazin kiadója által rendezett versenyre 10 kategóriában lehet nevezni Európa valamennyi országából. Az öt független szakértőből álló zsűri pontozza a jelentkezőket, értékeli a kreativitást, az innovációt, a designt, a szolgáltatásokat, az alkalmazott technikai és építészeti megoldásokat, a vendégek igényeinek kiszolgálását, valamint a gazdasági hatékonyságot - tájékoztatta a Magyar Turizmus Zrt. hétfőn az MTI-t.

A Magyar Termék Nagydíjas hévízi szálloda már több alkalommal nyert hazai és nemzetközi díjakat. Legutóbb Torhosi Tünde, a Carbona spa & wellness menedzsere tavaly Párizsban vehette át Európa legjobb spa menedzserének járó Blue Diamond kitüntető címet.

 

MTI 2012. június 18., hétfő 18:50


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing