Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivál

2012.05.02. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Életmód

A fitnesz, a pilatesz, a capoeira, a jóga és a testmozgás valamennyi válfaja főszerepet kap a FitBalance Aréna - Nemzeti Egészség és Fitnesz Fesztiválon a fővárosban május 13-án.

A fitnesz, a wellness és az egészséges életmód kedvelőinek egynapos fesztiválját 2006 óta évente kétszer megrendezik, ezúttal pedig már a Nemzeti Erőforrás Minisztérium is a mozgásfesztivál mellé állt, melyet negyedik alkalommal tartanak a Papp László Budapest Sportarénában.

A helyszínen hét színpadon a legnevesebb hazai és külföldi szakemberek tartanak órákat. Lesznek többek között zumba-, spinning- és különböző jógaórák, az érdeklődők megismerkedhetnek az afrodance-szel, a kangoo-val, az iron boxszal és a funkcionális tréningek válfajaival.

Az aerobik- és fitneszórák mellett az egészséges életmódhoz kapcsolódó programokon vehetnek részt a látogatók, akiket gyakorlati és prevenciós tanácsokkal is ellátnak. A Biopont Életmód Expón mintegy száz kiállító várja majd az érdeklődőket, akik közel húszféle szűrővizsgálaton vehetnek részt.

Az eseményen rendezik meg az IFBB Testépítő és Fitness Nemzetközi Kupát, illetve a Rúdtánc Nyílt Fitness Magyar Bajnokságot is.

A regisztrált résztvevőknek a belépőjegy áráért a szervezők ajándékcsomagot és korlátlan ásványvíz-fogyasztást is biztosítanak. A programról részletes információk a www.fitbalance.hu internetes oldalon olvashatóak.

 

MTI 2012. május 2., szerda 7:00


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Az életmentés nem állhat meg! Adj vérplazmát!
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing