Négycsillagos testmozgás

2016.06.02. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Wellness, Életmód

Kétség sem fér hozzá, hogy napjaink mozgásszegény életmódja mellett nélkülözhetetlen a testmozgás tudatos beépítése mindennapjainkba.

Ha vágyunk is a testmozgásra, az azzal járó kényelmetlenséget, például a rossz levegőjű alagsori fitnesz klubokat, zsúfolt öltözőket, kétes tisztaságú zuhanyzókat szeretnénk elkerülni. Sokan - érthető módon - nem szívesen futnak betonon, mások a futópályán leizzadva nem szeretnek autóba ülni. Ha Ön is hasonlóan van ezzel, akkor üdv a klubban - a Premier Fitness klubban! A szállodák jól felszerelt, tágas fitnesztermei igényes színteret nyújtanak az edzéshez.

Jó volna csobbanni egyet edzés után? Nem probléma, ugyanis a Premier Fitness klubok attól egyedülállók, hogy mindegyikben található medence, és a medencéket remekül kihasználva, minden helyszínen vízi torna – a legnépszerűbb mozgásóra - is elérhető. A szárazföldi vagy vízi edzés remek kiegészítője a szaunázás, egy-egy különleges szauna szeánsz pedig már önmagában is különleges program!

 Danibius training. HOL Magazin 2016.

A változatos és a legújabb trendeknek megfelelő mozgásórák között mindenki megtalálja a neki valót: az aktívabb közönség core training, fitt-box, boot camp órák közül válogathat, míg a relaxálásra vágyók a jól bevált pilatesszel, gerinc tornával, jógával lazíthatnak a kiadós edzést követően. Világújdonságnak számít a Sparrowbag tréning, a személyre szabott homokzsákkal történő edzésprogram, melynek során 20 perc alap gyakorlatsor intenzitása megfelel egy 1 órás hagyományos köredzésnek. A Sparrowbag tréning kipróbálására június 11-én, a Wellness Világnapján (Global Wellness Day) a Helia hotel fitnesztermében lesz lehetőség!

 Danubius training. HOL Magazin 2016.

Nem kell szállóvendégnek lenni ahhoz, hogy használhassuk a Danubius szállodák Premier Fitness klubjait: a könnyen megközelíthető, metró közelében elhelyezkedő, parkolási lehetőséget biztosító Premier Fitness klubok bérlettel, napijeggyel a nagyközönség számára is elérhetők. A bérlet magában foglalja a kezdő állapotfelmérést, fitnesz konzultációt, egyénre szabott edzésterv készítést, korlátlan fitnesz terem használatot, csoportos foglalkozáson való részvételt, medence és szauna használatot. A cégek számára pedig egyedi igényeknek megfelelő bérlet konstrukciókat kínálnak. További információ: www.premierfitness.hu

 Danubius training. HOL Magazin 2016.


Cikkajánló
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Mártózz, szaunázz, lazíts és mozogj az egészségedért!
- Jótékonysági Mikulás Futás Miskolctapolcán
- Tedd magad hűvösre!
- Lustálkodd magad egészségesre!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing