Négy film augusztusra, amit csak a férfiak fognak igazán élvezettel nézni

2015.08.03. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Film

A Paramount Channel augusztusban sem feledkezik meg a nyaralásba, napozásba és a ház körüli munkákba belefáradt férfiakról. Folyamatosan kínál olyan filmeket, amelyekhez nem kell más, csak egy sötét szoba, némi behűtött sör és kényelmes fotel. A csatorna „férfias” filmjeiből válogattunk. 

Természetesen a szex, az ízig-vérig hímsoviniszta komédia sem hiányzik majd a havi szórásból. Jön a csatornán a Förtelmes főnökök sztárjának, Jason Sudeikisnek a főszereplésével forgatott Egy régimódi orgia (augusztus 5., 22:00 óra). Ebben a harmincas éveiket taposó, a bulizásból kinőni képtelen férfiak verődnek össze még egy utolsó nagy ereszd el a hajam partira ami, ahogy az lenni szokott, alkoholmámoros és meztelen nőktől hemzsegő dorbézolásba csap át. Szigorúan felnőtt nézőknek ajánlott film, amiben szinte minden ötödik percre jut pár liter sör, és rengeteg fedetlen testrész.

Michael Dudikoff vitathatatlanul az erősebb nem kedvence. A hallgatag akcióhős az Amerikai nindzsa bőrébe bújva tette halhatatlanná nevét. A siker velejárójaként a nyolcvanas és kilencvenes években futószalagon szállította egyszerű történetvezetésű, verekedésekkel teli, és lövöldözésektől hangos filmjeit, amelyekben a rosszfiúk mindig elnyerik tőle méltó büntetésüket. A Paramount Channel augusztusban a Halálfolyó (augusztus 10., 22:00 óra) című opuszát vetíti, amelyben hősünk a világuralmi terveket szövögető náci tudós után kutat az amazóniai dzsungelben.

Az Elektrosokk (augusztus 11., 19:50 óra) sem kínál kevesebb izgalmat. A film bizarr jövőképet fest elénk. A Jurassic Park írója által jegyzett feszült thrillerben rejtélyes áramszünet sokkolja a nagyváros lakóit. Elektromosság nélkül a civilizáció is felbomlik – sugallják a film készítői. A kőkori viszonyok közt megszűnnek a szabályok, fosztogatók lepik el az utcákat, és bárki az életét vesztheti a tomboló erőszakban. A történet egy család sorsát követve mutatja be, hogy mi történik akkor, amikor a világot a félelem uralja.

A Beavis és Butt-Head lenyomja Amerikát (augusztus 12., 20:00 óra) egészen másféle kikapcsolódást ígér. A kilencvenes évek kultikus rajzfilmsorozatának egész estés folytatásában, a két kretén főszereplő hozza a formáját, és ezúttal sem cáfol rá kétes hírnevére. Beszólnak, akinek csak lehet, semmibe vesznek mindenkit, és az idegesítő nevetésüktől sem kímélik meg a nézőt. Mégis vétek volna kihagyni eszement kalandjaikat, amelyek felérnek egy időutazással húsz évvel ezelőttre.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- 10.000 epizód – Történelmet írt a Barátok közt
- Elkezdődött az El a kezekkel a Papámtól! című különleges családi film forgatása
- Ismét jön a Re:Verzió a 16. Verzió legsikeresebb filmjeivel!
- Hosszabbítást kap az online dokufilmes akció

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing