NDustrialStudios egy rendezvényhelyszín a gyárépület közepén

Kívülről sokszor nem is látszik, hogy Budapesten megmaradt gyártelepek micsoda kincseket rejtenek. 
Az egyik ilyen a XI. kerületi kábelgyár egyik épületében októberben nyílt NDustrialStudios, ami nem más, mint egy 300nm-es enteriőr stúdió, amely helyet adhat fotózásoknak, céges rendezvényeknek, partyknak, de kisebb esküvők szertartás, vacsora és a lakodalom helyszínének is kiváló.

Az egységes ipari térben 3 különböző stílusú műterem került kialakításra. Az Ajour nevet viselő szoba ipari vintage hangulatú, közel 50nm-es. Az itt-ott megjelenő csipke, romantikus kiegészítők, kalitkák, antik gyertyatartók és a csodás fények teszik különlegessé ezt a szobát.

A Tiara egy 60nm-es modern barokk stílusú terem, két oldalán 6 nagy vas ablak ad rengeteg fényt, a lemenő nyugati nap gyönyörűen csillan meg a kristálycsilláron. Az ágy egyedi tervezésű, melyet a párnakavalkád koronáz meg.

NDustriaStudios. HOL magazin 2017.

A legnagyobb egybefüggő tér Skandi névre hallgat, ez tulajdonképpen egy nyitott műterem. Ez a skandináv design szerint berendezett terem ugyanúgy hordozza az ipari jelleget, mint a stúdió többi része. Mivel egyben van az előtérrel, konyhával, a fotózásokon túl alkalmas fogadásokra, előadásokra, workshopokra, születésnapi partykra, forgatásokra, különböző céges rendezvényekre, bulikra. A bútorok itt mobilak, így könnyedén átrendezhető a tér.

NDustriaStudios. HOL magazin 2017.

A teljes területe 110nm, a belmagassága pedig több, mint 5 méter, így egy nagyobb létszámú rendezvényt is kényelmesen be tud fogadni. Mivel a műterem rendelkezik konyhával, asztalokkal, székekkel, így nem csak álló, hanem ültetett fogadást is lehet itt rendezni. Céges party esetén az egész stúdió rendelkezésre áll, a kisebb termekkel együtt, így az egyik szoba lehet akár a vacsora helyszíne, a másik pedig egy üldögélős, csendesebb lounge részleg. A stúdiókat az előtéren és konyhán kívül egy egyedi sminkszoba, minden elemében használható fürdőszoba, mosdók és iroda szolgálja ki. A konyhából két lépcsőfokon kilépve egy hangulatos tetőteraszon levegőzhetünk.

A megszokott, unalmas céges party helyszínek közül az NDustrialStudios egy üde színfoltként tűnik ki, egyedi, indusztriális stílusával, és a gondosan megtervezett apró részletekkel.

NDustriaStudios. HOL magazin 2017.

 

Kapcsolat:

Néveri Katalin

kati@ndustrialstudios.com

+ 36 20 919 16 90

www.ndustrialstudios.com

https://www.facebook.com/ndustrialstudios/


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing